Murat K.
14 Mart 2015 tarihinde eklendi
Gereğinden uzun süresiyle bizlere gereksiz sahneler izletse sonu tahmin edilebilecek senaryosuyla etkileyemesede Melisa Sözen ve Mert Fırat'ın hem bireysel hem karşılıklı oyunculuklarıyla döktürdükleri,kamera açılarıyla,çekim yapılan mekanlarıyla sıkmayan,şaşırtan sahne geçişleri,değme felsefecilere taş çıkartacak aşk sorgulamarı,bubituzağın muhteşem parçaları ve Mert Fırat'ın eşsiz sesiyle dillere pelesenk olacak müziği ve masallara bile şüpheyle bakmamızı sağlayacak bakış açısıyla Bir Varmış Bir Yokmuş şans verilmesi gereken,biraz modernlik biraz da melankoli sevenlerin seveceği özgün bir aşk filmi.
Seyrettiğim için kesinlikle pişman değilim, on numara bir film değil ama izlenebilir. Mert Fırat her zamanki gibi iyi oynadı. hikayede biraz eksikler ve boşluklar var. küfür dolu film de değil, duygusal sahneler çok iyi. Müzikleri ve Mert Fırat'ın sesini çok beğendim.