Kavga sahneleri o kadar doğal olmuş ki hani her erkek kendini bulabilir , aşk sahneleri de bir o kadar zorlama,yapmacık gibi olmuş , her türk kızımız içinde kendini bulabilir.. Güzel ilerledi fakat kötü bir sonla bitti. Kötü sonla dediysem adamla kız ölmedi ama kötü bitti hani ters köşe bekliyordu insan yarısından tahmin ettim maalesef..
Gereğinden uzun süresiyle bizlere gereksiz sahneler izletse sonu tahmin edilebilecek senaryosuyla etkileyemesede Melisa Sözen ve Mert Fırat'ın hem bireysel hem karşılıklı oyunculuklarıyla döktürdükleri,kamera açılarıyla,çekim yapılan mekanlarıyla sıkmayan,şaşırtan sahne geçişleri,değme felsefecilere taş çıkartacak aşk sorgulamarı,bubituzağın muhteşem parçaları ve Mert Fırat'ın eşsiz sesiyle dillere pelesenk olacak müziği ve masallara bile şüpheyle bakmamızı sağlayacak bakış açısıyla Bir Varmış Bir Yokmuş şans verilmesi gereken,biraz modernlik biraz da melankoli sevenlerin seveceği özgün bir aşk filmi.
Filmde Mert Fırat'ın oynaması bile filmi izlemek için bir sebep.Her rolün hakkını veren ses tonuyla her cümlesinde insanı büyüleyen birisi. Film konu ve senaryo olarak fena değildi vakit geçirmek için izlenebilir sıkmadı akıcıydı.
BOŞ! Film gerçekten çok kötü.Filimde küfürden ve cinsellikten başka bir şey yok.Eğer bu filme gitmek istiyorsanız hiç gerek yok birini karşınıza koyun o size 1.30 saat küfretsin.Konu desen yok,ortada yol geçen hanı gibi.Filmin ismine aldanmayın Bir Varmış Bir Yokmuş değil Bir YOKMUŞ Bir YOKMUŞ olması gerekiyor.Verdiğim paraya mı üzüleyim boşa geçen zamanıma mı.
Yerli filmlerde romantik kategorideki filmlerin cogu zorlama ve surukleyicilikten uzakken bu film beni aldi goturdu son zamanlarda hangi filmi acsam en fazla 20 dk tahammul edebiliyorken , mert firat cok iyi oynamis melisa sozen de oyle , oldukca da romantik olmustu zorlama deil buram buram romantizm koktu kokuyu alabilene ;))
Çok beğendim çok, neden diye sorarsanız bence Mert Fırat ve Melisa Sözen harika. Zaten ikiside kendi kuşaklarının en iyi oyuncularından. İlksen Başarır türkiyenin en iyi kadın yönetmenlerinden. Bu insanların elinden kötü bir iş çıkması da imkansız zaten. Filmin diyalogları o kadar güzel ki hem sade hem akılda kalıcı. Çok güzel cümleler hatırlıyorum filmden. "Senin masallarında yaşayabilme ihtimalim var mıydı". Ben bir varmış bir yokmuş masalını çok sevdim.