Free Angel
13 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Tabii ki beğenmedim bu ne saçma bi filmdi yaa.. konu o kadar güzel ki hemen izlemek istedim. Ama maalesef hayal kırıklığına uğradım. Özgün konusu dışında herşey berbattı. Konuyuda mahvetmişler zaten sonuda yeterince tatmin etmedi. Hiç bir açıklama yapılmadı. Neden oldu niçin oldu. Cidden boş bi film izlemeyin...
Film senaryo ve görselliği kötü olan izlemeye değmeyecek vasat bir film. Bağlantıyı kurmak için çok kasmışlar fakat olmamış. Ne bir özel efekt ne bir hareket nede oyunculuğa dair ufak bir parıltı hiç bir şey yok filmde.Fantastik öğeleri çok zayıf. Filmde görsellik robot ile yaratığın karşı karşıya gelip iki tokatlaşmasından ibaret ve film boyunca hepsi bu. Fantastik desen fantastik değil,macera desen macera değil,bilim kurgu desen hiç değil,dram desen onada benzemiyor. spoiler: Anna Hathaway işsiz güçsüz dünyadan her hangi bir beklentisi ve amacı olmayan "hiçbir filmde olmadığı kadar" ezik,ruhsuz amaçsız bir karakteri canlandırıyor. spoiler: Sevgilin eşyanı toparlayıp seni kovuyor ve film boyunca sen ısrarla ona dönmeye çalışıyorsun bu ısrar neden anlamadım. spoiler: Yıllar sonra birden bire ne hikmetse çocukluğunu yaşadığın mekana felan dönüyorsun sonra aaa tesadüfe bak ki eski arkadaşı ile karşılaşıyor sonra bu tesadüfi durum yetmezmiş gibi bir absürtlükle yine onun barında çalışmaya başlıyorsun falan filan çok basit ve ucuz bir senaryo. Oscar rolünde oynayan Jason Sudaikis e de ayrı bir parantez açmak lazım çok zayıf bir kötü karakter olmuş hatta hiç olmamış ve o yan roldeki ezik Joel e ne demeli. spoiler: Yaw adam Gloria ile bir birliktelik yaşıyor fakat icraata gelince Gloria yı kollamayıp Oscar dan yana oluyor acaip bir durum yani. İlk cümlemdede belirttiğim gibi kötü senaryo kötü oyunculuk ve görsellik dolayısıyla vasat bir film.