Başrolde Sex and The City’nin güzel yıldızı Sarah Jessica Parker ve Raoul Bova'nın yer aldığı romantik komedide New York’lu bekar anne Maggie, sorunlu kızı Summer’la baş başa vakit geçirmek için İtalya tatiline çıkmaya karar verir. Gençlik yıllarını geçirdiği Toskana’ya vardıklarında ilk aşkı Luca’yla karşılaşan Maggie, Luca’nın evli olmadığını öğrenince heyecanlanır. Luca’nın çılgın annesi Carmen, Roma’daki sevgilisiyle gizlice evlenme planları yaparken, bu tatile zorunlu olarak gelen Summer ise bir an önce New York’a dönmek istemektedir. İkisi işbirliği yaparak gizlice Roma’ya kaçar. Maggie ve Luca da onları aramak üzere Roma’ya doğru yollara düşer.
Sarah Jessica Parker’a efsane İtalyan yıldız Claudia Cardinale, Paz Vega ve Raoul Bova’nın eşlik ettiği “ROMA’DA AŞK BAŞKADIR / ALL ROADS LEAD TO ROME”un yönetmen koltuğunda Ella Lemhagen oturuyor.
Beyazperde Eleştirisi
3,0
Ortalama
Roma'da Aşk Başkadır
Aşk yol gerektirir!
Yazar: Banu Bozdemir
yeni filminde yine genç kuşak üzerinden gidiyor ama çerçeveyi bir yandan da genişletip herkesin gönül ilişkilerinin peşine düşüyor. All Roads Lead to Rome bize diye çevrilerek filmin aşk ateşini daha harlı göstermeye çalışsa da karşımızda daha çok yol filmi uzanıyor diyebiliriz. Roma’nın güzel, sanatsal ve tarihi sokaklarına selam çakan film, herkesin son bir şansı hak ettiği fikrinden yola çıkıyor. Başrolde ’de tarz kadın olarak görmeye alıştığımız ’ı görünce yine bir moda defilesinin içine düşeceğiz sandım ama Parker en sade ve en tarz olmayan halleriyle karşımızdaydı ve kızının derdinde bir anne hallerinde pek bir salaştı. Kızıyla baş başa bir Roma tatili yapmak isteyen Maggie’nin başından geçenler olarak yorumlayabiliriz filmi kısaca. Aklı New York’ta bıraktığı sorumsuz sevgilisinde olan Summer’ın derdi ise bir an önce New York’a dönmek. Gençlerin kendilerinde uyguladıkları yenilik
Sıradan bir aşk filmi. Ülkemizde hiçbir şekilde alt yazı ile vizyona girmediğinden ve hiçbir platformda türkçe altyazı bulunmadığından dublaj olarak izlemek zorunda kaldım. Film, sürekli olarak Roma'yı öven bir konsept içerisinde ve sanki Roma'nın reklamı tarzında bir senaryoya sahip. Adından da az çok bunu anlayabiliyoruz. Film içerisinde onlarca tahmin edilebilir ve düz bir senaryo vardı. Ortalama üstü olamayacak bir film.
All Roads Lead to Rome parçası Shel Shapiro tarafından icra edildi.
Yönetmen Hakkında
Filmin yönetmeni Ella Lemhagen'nin festivallerden kazandığı 10 ödül ve 2'de adaylığı bulunuyor.
Oyuncu
'Sex and The City'nin başrol oyuncularından Sarah Jesica Parker 1998'de başlayan diziden bölüm başına 325 $ kazanır iken; 2008'de bölüm başına 15.000 $ kazandı.
Sıkıcı olmanın da ötesinde berbat bir film. Vakit kaybı...
Yorumları göster
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.