mustafa k.
13 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Filmi sinemada izleyemedim keşke izleseymişim sonradan tv de izleme şansım oldu 106 dakika değil 216 dakika olsada soluksuz izlenirdi mükemmel bir film insanları kusurları nedeniyle aşağılayan Kişiler özellikle izlesin ders alsınlar özellikle 6-12 yaş arası çocuklara mutlaka izletilmeli günlerce vereceğimiz nasihatları 106 dakikalık bu filmde alabilirler hemde bu onların hafızasında kalıcı olacaktır tv den internetten nerden izlerseniz izleyin ama mutlaka izleyin derim.
Ben duygulanan biri değilimdir. Hayatım boyunca çok az duygulanmışımdır. Beni ağlatmayı başaran bir flim. Hem ders veriyor hem de duygulandırmayi başarıyor. İzlemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürler.
Filmin başrolündeki çocuk oyuncunun performansı bence çok gerçekçiydi. Teması ve kurgusuyla gayet duygusal olmakla birlikte, benzer durumları göğüslemek zorunda olan ebeveynlere de yol gösterici olabilecek bir film. İnsanları dış görünüşleri nedeniyle farklı, hatta çok yanlış değerlendirmek ve yargılamak, onların içinde bulundukları psikolojik süreçleri anlamaya çalışmamak (anlayamamak) ve bu tarz nedenlerle belki de her yönüyle harika bir insanı tanıma şansını kaçırmak gibi birçok çıkarımı sorgulatan bir yapım. Bence izlemeye değer.
Kesinlikle izlenmesi gereken filmler listelerinde yer almalı . Çocuklarımıza merhamet aşılayabilmek adına bulabileceğimiz yollardan biri . Dış görünüş kesinlikle arka planda tutulmalı . İyi insan olmak büyük bir erdem