Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor

sinema
1 ziyaretçi
13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Sandıkda AKladık, şimdi de sinemada AKladıkmı.. AKpAK olur belki. Sinemada propaganda olur en babası asıl sinemada olur. Bunu ABD cok ii yapıyor. Fakat bu film bir propaganda filmi değil bu cenahın reklam filmleri ve müzikleri genel de ii oluyor ama Propaganda filmi hiç olmamış :D...
Emre O.
Emre O.

filme vakit kaybi diyenlerin kullandigindan istiyorum. Filme 5 yildiz
Ömer Ayberk C.
Ömer Ayberk C.

13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
"Koz" bir sinema filmi olmaktan öte bir belgeseldir.. Bu bakış açısı ile izlenilmelidir. Filmde sahnelenen her ayrıntı, her detay gerçek hayattan alıntıdır. Paralel yapının, insanların manevi ve dini duygularını sömürerek hyaptıklarının sahnelenmesidir. Birçoğunu bizzat yaşadık. Allah bu ulkeye ihanet peşinde koşanlara fırsat vermesin. Yarım kalan Belgeseli gerçek hayatta tamamlayacaklara selam olsun.
Şebnem Ö.
Şebnem Ö.

17 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Gerçekleri gözler önüne serdigi için çok güzel bir film. Çekim olarak daha kaliteli olabilirdi belki ama anlatılmak isteneni en kısa haliyle anlattıgı için bu rahatlıkla göz ardı edilebilir bence.Ayrıca " Kainat sorumlusu" nüktesiyle komedi filmlerinden daha çok güldüren film.
halis s.
halis s.

15 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Bu film paralel yapıyı ve kurduğu tuzakları anlatıyor.Fragmanı zaten filmi tanıtmış.Hal böyle iken burada olumsuz yorum yapanların çoğunluğu hoca ve abilerinden talimatla hareket edenler ve siyasi görüş olarak AK parti karşıtı olanlar.Bir çoğununda filme bile gitmediği belli.Film yaşanan olayların gerçeklerin beyaz perde usulü ile izleyiciye aktarılması.Yakın tarihinde yaşananları bilmeyen,gündemi takip etmeyen,geçmişi ile bugün arasında bağlantı kuramayan ve fikri takip yapamayan insanlar açısından çok anlamsız bir film olarak algılanması gayet doğal.Unutmayın tarih gerçekleri er yada geç yazar.Siz kabul etseniz de etmesenizde.Güzel bir film olmuş.
Uğur G.
Uğur G.

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Yorumlara baktığım kadarıyla abiler twitterda oldugu gibi burda da yorumları 2ye katlamış, gayet güzel bir film belki sanatsal açıdan yeterli değil ama yaşanan olaylara ışık tutması açısından kesinlikle izlenmesi gereken bir filmdir.
Serdar Ç.
Serdar Ç.

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
on numara bir film olmuş akp'li değilim ama cemaatede karşıyım böyle bir filme kötü diyenler bence hiç izlemeden sadece eleştirmek için diyor yada tersi bir probaganda yapıyor film gerçekleri gösteren belgesel tarzında aksiyonda eklenerek yapılmış bir film izleyin kesinlikle
Merve K.
Merve K.

17 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Cok guzel film olmus her konuya parmak basmis kesinlikle izlenmeli. Turmiye gercekleri bunlar izledim ve ulkem icin uzuldum gercekten
Ahmet Y.
Ahmet Y.

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
İzleyicinin beklentilerine cevap verecek bir film. Ama gördüğüm kadarıyla izlemeyenleri de epeyce heyecanlandırmış. Sakin olun arkadaşlar sadece bir film bu, hoplamaya lüzum yok
Ba B.
Ba B.

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
PARALELciler iş başında. Filmi izlemeden olumsuz yorum yapıp insanların gerçekleri izlemesine engel olmak. Twiterda nasıl organize oldularsa burdada belliki yukardan emir gelmiş 
Furkan S.
Furkan S.

baskent69
baskent69

13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
laf olsun torba dolsun babından spoiler:
film :(
fatih k.
fatih k.

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Filmi mutlaka izleyin. En son gittiğim türk filminden sonra türk filmine tövbe etmiştim. Ama bu filmde önyargılarım kırıldı gerçekten gerçekliği hissedebilirsiniz aynı zamanda yakın tarihe ışık tutması ,olayların bir aile bireyleri ile ilişkilendirilmesi de hepimiz aynı ailenin bireyleriyiz vurgusu yapması empatiyi sağlıyor.. Olumsuz yazan ve puan verenler 11 ŞUBAT lı yorumda izledik paramızı ve zamanımızı istiyoruz diyen film izlemeyen ve filmleri sevmeyen sipariş troller :). (Film 13 şubatta vizyona girdi).Ha filme olumsuz yorum yazanlar filmi izlemeyen ve izlemesi yasaklanan, olumsuz yazı yazması emredilen paralel kardeşlerimiz ne yapsınlar yapılarının deşifre olup küçük düşmesine izin mi versinler.
Gügü R.
Gügü R.

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Parelel orgutu tam anlamamis olanlara durumu cok iyi izah eden,
neredese belgesel nitelikte bir film.. defalarca polis vs polis, istihbarat vs
istihbarat, devlet vs devlet enstantanleri gorup nasil devlet icinde devlet
oldugunu goruyorsunuz..hepsi gerceklerden derlenmis, ancak cok azi verilmis.

Allahi kullanarak insan nefsinin kendini gerceklestirmesine ve HIRS kavramina ibret!
Hic yar olur muydu!?

Bu arada olumsuz elestirilere hic bakmayin, daha ilk gunden bu kadar olumsuz elestirinin
yigilmasi Gulenin "operasyon cocuklarinin" gayretini ifade ediyor..

Bu arada Hazim Kormukcunun finali oyunculuk acisindan muhtesemdi.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

29 Haziran 2015 tarihinde eklendi
propaganda yönü ağır basan filmden öte siyasi mesajlar vermeye çalışan bir yapım 4/10