Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor eleştirileri - Sayfa 4
Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor
okan karaca
13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
akp hükümetinin bir sinamaya el atmadığı kalmıştı onuda yaptı. berbat bir film yapmışlar. tamamen siyasi saiklerle yapılmış bir film izlenimi oluştu bende. sanata kin ve nefret karışınca nasıl berbat çıkar izlemek isteyen varsa gitsin ama film hayatım da izlediğim en berbat film. sinema salonunun bile önünden geçmeyin bence
COK KOTU BIR FILM olmus. Su ana kadar seyrettigim en dusuk kalitede bir film. PARANIZA YAZIK ETMEYIN DERIM. Turk sinemasinin neden hala hollywood filimlerini yakalayamadigini daha iyi anladim. Agiz tadiyla bir film seyredemedim. 30.dk da SINEMADAN CIKTIM. BENDEN ONCE CIKANLARIN NEDEN CIKTIGINI ANLAYAMAMISTIM. Fragmanla izleyici sinemaya cekilmez. TEK KELIMEYLE BERBAT BIR FILM.
açıkçası kaçıncı dakikadan sonra parti bayrakları çıkıp bir bilet parasına kime oy vereceğimizi öğrenme rahatlığına ulaşacağız merak ediyordum. ama mesajını bu kadar açıktan vermeyip izleyiciye öcüler sizi yemesin diye bizi sorgulamaktan vazgeçin mesajı verilerek zevahiri kurtarma telaşı tüm filmi kuşatmış.
söylemeden geçemeyeceğim. yav filmi çekenler!!! hadi film efekti yapamıyorsunuz bari arada sırada yüzük falan oynayıp görsel efekt göreydiniz :
o helikopter kagıttan yapılıp atılsa daha gerçekçi olurdu.
paranız çoksa dilenciye verin. azsa da israf etmeyin... BENCE BU FİLME GİTMEYİN...
Filmi fragmanından etkilenerek dün izledim. Aksiyon replikler etkileyici gözükmekle birlikte içi boş bir film olmuş. Kurgu çok basit. Kısacası aradığınızı bulamıyorsunuz. İzlenirmi derseniz vakti bol olanlar izlesin. Bana göre zaman kaybı.
vaktim boşa gitti. bazı tv kanallarında izlediğim haberlerden başka birşey yok. sanat ve sinema severlere hitap etmiyor. bir siyasi propaganda filmi olmuş. sinema bunun için değil.
Korkakların ve satılmış dalkavukların, iktidar yalakası vatan hainlerinin biat ettikleri düzenin propagandasından başka bir şey değil,tarih kaydediyor,bedelini ağır ödeyeceksiniz.
filme başyapıt diyen arkadaşlar filme 1 yıldız veren arkadaşları eleştirmiş, filmi seyretmiş mi tarzında... ben o yüzden buraya yazıyorum. puanım filme değil, bunu diyenlere. demek ki propagandayı sadece film yapmıyormuş.
filme gelecek olursak siyasal değil, aksiyonel değil, dramatik değil, sanatınsa zerresi yok. komik mi?? evet. çünkü beleş değil.
bu kadar güce, imkana, tanıtıma vs. sahip olup da siz film yapsaydınız emin olun seçime tek başınıza girerdiniz. kimse sizi tutamazdı.
şu an için tek umudum bir daha türk sinemasında böyle filmler görmemek.
Film berbat ötesi. Daha filmin ilk 10 dakikasında Cumhurbaşkanının bir sinemaya el atmadığı kalmıştı onu da yaptı diye horuldanmalar başladı. Tüm bunları geçtim diyelim. Arkadaş madem bir film çeviriyorsun, anlatılanlar doğru veya yanlış çok önemsemedim açıkçası, amaaaaa bu kadar alelacele çekilmiş bir film olabilir mi ya! 13 lira ben verdim 13 lira da kız arkadaşımınkini de ben verdim gitti 26 liram. Arkadaşlarım "Bana Masal Anlatma"ya git dedi ama onları dinlemedim, çok pişmanım. İçeriğe gelince Aksiyon filmi çevirmeye çalışmışın ama bu kadar yavaşlık olabilir mi kardeşim ya. Bu oyuncular hiç mi Kurtlar Vadisi izlemiyor. Sözün özü Cumhurbaşkanı emir vermiş, emir yerine getirilmiş. Ama kardeşim orası SİNEMA, MECLİS ! DEĞİL !, biraz görsellik olmaz mı ortada bir senaryo olmaz mı. Daldan dala atlamışınız. HARCADIĞINIZ VAKTE YAZIK. Bir de ön koltuktaki 5 kişi ikinci araya gelmedi. Neden acaba ?