Daha önce adam akıllı ciddi anlamda hiçbir film girişiminde bulunmamıs olan parantez yapımın yaklaşık 850 kopyayla 10 trilyonluk bir maliyete nasıl girdiği merak konusu. Ayrıca film rezalet. Aceleyle yapılmış bi algı oyunu filmi.
böyle bir süreçte bu tarz filmlerin yapılmasını uygun bulmuyorum.zaten gişe sayılarındanda milletin rağbet etmediği belli.hatta bazı bölgelerde bedava imiş :) duyumlarıma göre de kötü bir film..
izi beģendiğimi ifade etmek istiyorum. İyi hazırlanmış emek harcandıģı belli oluyor .başarınızın devamınıdiliyorum.bu film i beğenmedim göründüğü gibi çok önemli değil sanatsal içeriği zayıf sıradan izlemeye değmedi ama seyretmiş bulundum maalesef!
İğrenç bir film para verip seyredilecek bir yani yok yalan dolan gerceklerle alakasi olmayan beyin yikamak icin ismarlama bir film verdiniz paraya yazik
Kod Adı Koz ÇOK ACAMİCE VE APTALCA ÇEKİLMİŞ BERBAT BİR FİLM NASIL BU KADAR SAÇMA SAPAN FİLM YAPARLAR ANLAYAMIYORUM YALAKALIK YAPMAK İÇİN HER YOL DENENMİŞ AMA YEMEZLER
Hayali kahramanlar üzerine kurgulanan KV türü aksiyon filmleriyle kıyaslanamayacak herşeyden önce ajitatif ve propaganda ürünü bir film. Hiç değilse sübliminal mesaj verme çabasında olur diye beklenilirken tam tersi seyirci aptal yerine konularak sanatsal bağlamda hiçbir şey ifade etmeyen film siyasi ve toplumsal mesaj açısından da hiçbir şey ifade etmez hale getirilmiş. Goebbels yaşasa oturup ağlardı herhalde...