Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor

erdi b.
erdi b.

13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Tamamen siyasi içerikli sipariş üzerine yapılmış propaganda filmi.Bazıları kendini aklamak sinemayı kullnmış ama becerememiş çok kalitesiz bir film
Hakan K.
Hakan K.

13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Bu kadar boş, basit film yapılırmı . Yarısına kadar tahammül edemedim .
Atakan A.
Atakan A.

13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Flim güzel emek verilmiş , anlatılmak istenen duygular konular anlatılmış , memleketimizin durumunu az da olsa öğrenmek isteyenler araştırma yapanlar birde flimi izleyip araştırmalarını genişletebilirler , saygılarımla ...
Erdi K.
Erdi K.

Tamamen zaman kaybı....

Bağzılarının bir buçuk senedir TV lerde, miting meydanlarında vs söyledikleri yalanaları ve paranoyak düşüncelerini Sinema'ya uyarlamışlar! Kendilerini tatmin amaçlı yaptıklarını düşünüyorum. Yine de merak eden varsa Sinemaya gitmeye, para vermeye gerek yok. Bağzı kanalları açın izleyin, dinleyin...(Kesinlikle tavsiye edilmez

Anladınız siz onu..
Oguzhan C.
Oguzhan C.

21 Şubat 2015 tarihinde eklendi
İzlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum birilerinin biyerini ilk günlerden tırmalamaya başlamış olması zaten bunu gösteriyor bence ;)
Kursat TURKOGLU
Kursat TURKOGLU

24 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Gerçekten çok iyi bir film yapmışlar. Tüm olayları çok iyi şekilde anlatıp aydınlatıcı bir şekilde açıklamışlar. Gitmediyseniz mutlaka gitmenizi söylerim. Oyuncular çok iyi oynamış konu çok çok iyi ve yerinde ama efektler falan son derece kötü keşke daha iyi savaş ve kavga sahneleri çekebilsek.
Şehir S.
Şehir S.

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Nedense hep olumsuz yorumlar yayınlanıyor! Ben yorum yapanların çoğunun filmi izlemediğini düşünüyorum. Harikaydı!
Özgür S.
Özgür S.

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Bizde spoiler olmaz! Bu film çok aşırı gerçektir ve mükemmeldir!
Hatice A.
Hatice A.

15 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Yorumlara aldırış etmeyin. Çok güzel bir film . Merak ediyorum filmi kötüleyenler acaba filme gittilermi!!!!!!. Kesinlikle izlemelisiniz.
Esra F.
Esra F.

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok güzel bir film. Siyasi içerikli diyorsunuz da içinde geçen olayların hangisi yalan? Ya da hangi olay abarabartılarak anlatılmış? Evet oyunculuk da biraz sorun olabilir ama Ülkemizin üstünde oynanan oyunları nasıl halka anlatmayı bekliyorsunuz? Filmi izlediğinizi bile düşünmüyorum. Mitinglerle felan alakası yok. Objektif bir şekilde filmi izleyen her insan filmin doğruları yansıttığını görebilir. Filme dün gittim ve yaşlı teyzelerin bile geldiğini gördüğümde çok mutlu oldum. Filmden çıkarken herkes güzel olduğunu konuşuyordu. Lütfen filmi izlemeden sırf sizin düşüncenizi yansıtmıyor diye kötü eleştiri de bulunmayın. FILM GERÇEKTEN GÜZEL. HERKESE TAVSİYE EDERİM.
Oradan O.
Oradan O.

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Son zamanlarda gündemi bu kadar iyi analiz eden ve perdeye yansıtan bir film izlememiştim. Yapanların, emeği geçenlerin yüreklerine sağlık! Mutlaka izlenmesi gereken bir film...
mindarlee
mindarlee

6 Mart 2015 tarihinde eklendi
oyunculuklar biraz eksik olmuş konu bütünlüğü bazen kaybedilmiş
ama genel olarak çok iyi idi. anlattığı konuya da iyi değinilmiş detaylar ilgi çekici idi.
artık devamını bekliyoruz.
Tufan D.
Tufan D.

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Küçük sanatsal eksikleri olsada gayet izlenebilir bir film.bakmayın siz düşük puan veren ciamaatçilere ne kadar düşük puan veren sayısı varsa bilin ki ciamaati o kadar korkutmuş demektir ;). Bunu Bursa'da evlerinde kalan biri olarak yazıyorum bu arada.bazı abartı sahneler olsada spoiler: (himmet toplayan Abinin rolünü tam yapamaması ve o role uygun olmaması gibi ve o seviyede olan Abinin bulunduğu toplantı için Söylenen himmet miktarları çok ama çok komik rakamlar alması gibi)
Başaran S.
Başaran S.

13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
gerçekten sıkıcı yalan dolu bir film verdiğim paraya acıyorum sanatla hiç alakası yok yalan ve iftira üzerine düzmece bir film...
Erhan K.
Erhan K.

13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Verdiğim parada harcadığım vakitte israf oldu.resmen siyaset yapılmış,ülkede ne var ne yok bütün olaylar cemaatin üstüne atılmış.şahsen bana saçma geldi siz bilirsiniz,daha güzel filmlere gidilebilir arkadaşlar