Bu kadar kötü bir film nasıl yapılır. Bizim DÜNYAYI kurtaran adam filmimiz vardı bu film onu tahtından indirmeye aday. Ha bu arada benim gibi vaktinizi Boşa harcamayın. Vizyonda daha iyi filmler var onlara takılın.
son zamanlarda izlediğim en kötü ve saçma bir filmdi.konular o kadar çok dağınık ki hiçbirşey anlayamadım.hele senaryoyu hiç sormayın.boş zamanınızı bile öldürmeye değmez .hiç tavsiye etmiyorum
Filmin puanına bakılırsa cemaat abileri yoğun çalışmış. Artık gerileme dönemini bitirdiniz abiiileerr artık ezilme dönemindesiniz. Muhalefetle koalisyonunuz da fos çıkıyor. Allah'ın izni ile helak olacaksınız. Film çok güzel işlenmiş. Oyunculuklar muhteşem. Kesinlikle ve kesinlikle cemaat sempatizanı değilseniz ve Türk filminin ne kadar iyi durumlara geldiğini görmek istiyorsanız muhakkak gidin bu filme.
aslında sırf yapılan TÜRKİYEDE yapılan yolsuzlukları örtmek için oluşturulmuş bir film.sanatsal değeri sıfır. GERÇEKTE MASKESİ DÜŞENLERİN KİM OLDUĞU ORTADA
İzlediğim en kötü film desem yeridir... Zaten ilk perdenin sonunda salonun bosalmasindan insanların hemfikir olduğu açık.. size tavsiyem sıkıcı zaman geçirmek istemiyorsanız kendinize yapacak başka şeyler bulun derim......