Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor

Sedat A.
Sedat A.

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Afişe aldanmayın ... Paranızı başka filme saklayın.Beş para etmez.
Kemal a.
Kemal a.

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
saçma sapan bişi Recep Erdoğan ın miting söylemlerini replikler haline getirilmiş o kadar. zaman kaybı.
binlerce film izlemişimdir en saçma TOP250 içinde ilk üçe girecek bir filmdir. berbatlık oskarı veriklmeli bunlara.
Kenan D
Kenan D

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Sanat sanat için mı yoksa siyaset için mı olduğunu gösteren ironik ve militarist bir film. Muhtemeldirki Örtülü ödenekle hazırlanmış bir film. Yine de kötü bir film örnegi görmek istiyorsanız bir uğrayın.
cankurtaran
cankurtaran

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
ilk kez bir filme yorum yapıyorum: BERBAT... Zaman ve para kaybı. ilk seansa zor katlandim.
erdal y.
erdal y.

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Çarpıtmaya çalışılmış bir konusu var kesinlikle gerçekçi ve izlenmeye değer bir film değil zaman kaybı
Bettoroy 0.
Bettoroy 0.

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Cok kotu bir film kesinlikle gitmeyin binun yerine cizgi film izleseniz daha iyi
Engin1983
Engin1983

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Bu filme yapacağım tek yorum.
"FOS"
Büyük beklentilerle gitmedim filme Ancak yinede yetersiz.
Yasemin B.
Yasemin B.

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Berbat ötesiydi. Param ve zamanıma yazık oldu. Konular çok kopuk birbirinden. Bazi sahneler cok yapmacikti . Tavsiye etmiyorum
Fakir K.
Fakir K.

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Çok saçma bir film tamamen siyasi yalanla dolanla amaçla çekilmiiş TEK KELIMEYLE BERBAT BIR FILM.
vardarovasi
vardarovasi

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Değerli arkadaşlar evinizde oturun maç izleyin, yok ben film izleyecem derseniz bir DVD ALIN başka bir film izleyin. Tamamen siyasi, Tartışma programlar bundan güzel
Mustafa Ö.
Mustafa Ö.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

O kadar reklamI verildi . Ben izledim boşa zaman ayirmayin
Bulent S.
Bulent S.

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Yahu sanatın da bir onuru var. Bu kadar da kişiliksizleştirilmemeli. Vakit kaybından başka şey olmadığı düşünüyorum.
M.Fatih G.
M.Fatih G.

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Gereksiz, izlemek için zaman kaybetmeyiniz, salondan çıkarken verdiğiniz paraya mı yoksa zamana mı hangisine üzüleceğinizi şaşırırsınız. yazık heba edilmiş kaynaklar, iki türlü kayıp büyük hayal kırıklığı..
ömer E.
ömer E.

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Çok güzeldi. Polisiye ve casusluk filmi sevenler izleyebilir. Çok gerçekçi. Devamı da gelecek galiba
Kaplan@0571
Kaplan@0571

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Birilerinin kendi ayıbını örtmek için sinemayı kullanmasından/kullanmaya çalışmasından öte bir manası olmayan zavallı bir film...