Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Bekir T.
Bekir T.

27 Şubat 2015 tarihinde eklendi
FİLİME GİTTİM ANCAK ZAMAN KAYBI VE ZİHNİMİN KİRLENDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. TAMAMEN SİYASİ VE SİPARİŞ BİR YAPI. FİLMDE EN ÖNEMLİ ŞEYLERDEN BİRİ EFEKT .O DA ÇOK BERBAT . AÇIKCASI CADDE VE SOKAKLARI BOY BOY REKLAMLARLA DONATANLAR YA FİLMDEN ANLAMIYOR YADA BOL PARA ALIYOR. KISACA BUNUN İÇİN YORUM BİLE YAPMAYA DEĞMEZ..
kalbi-selimm
kalbi-selimm

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Pensilvanyadan olumsuz yorumları ikiye katlayın emri gelmiş. Istanbul bölge imamıAllah rızası için 2 ye katlıyoruz demiş. Kainat imamı emir göndermış. Rabbim feraset versin. Hainler e fırsat vermesin. Devlete zeval vermesin
Ercan G.
Ercan G.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

26 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Filmde, Muhalih sivil toplum kuruluşluları, siyasi partiler, medya, camia vs. Devleti yıkmaya çalışıyor, devleti yıkmak ise Erdoğanın öldürülmesi ise aynı kefeye konuyor, sanki Erdoğan olmazsa Türkiye Cumhuriyeti çökecekmiş izlenimi yaratılıyor.

Film, ülkedeki tüm olumsuzlukları Paralel denilen yapıya yüklüyor. Tüm karışıklıkların sorumlusu F. GÜLEN olarak gösteriliyor. Günlük hayatta Havuz kaynaklı Yandaş Medyanın algı çalışmasının Beyaz Perdedeki devamı niteliğinde bir film. Başkanlık Sisteminin propogandası da cabası...
Film Ak Partiye gönül verenlerin bile zekasına hakaret edecek seneryoya sahip. Tamamen Trollerin izlemesi geren bir film.
Yılın en en kötü 100 filmi arasında 1. oldu, bence en azından bu başarıyı hakediyor.
hasanbasri
hasanbasri

6 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
Hakkındaki yolsuzluk-hırsızlık opersayonlarını dahi kendisine "darbe girişimi" olarak gören bir "zihniyetin" kendini sinema yolu ile aklama, temize çıkarma gayreti...Sipariş üzerine hazırlatılmış ve boğazına kadar yolsuzluğa bulaşmış hükümet ve başının, kendini ( yüce divan yolu dururken ) sinema yolu ile temize çıkarma gayretinden başka bir şey ifade etmiyor. "Yüce Divana göndermek yerine bir film çek ve temize çık" anlayışının bir yansıması. Oh ne âlâ... İktidar yaptığı hırsızlıkların 17-25 Aralığın, trilyonluk saatlerin, ayakkabı kutularındaki, paraların, Humus hesaplarının, Türgeve peşkeş çekilen arazi ve komisyonların hesabını vermek yerine bu türden komedi filmleri çekerek kendini temize çıkarmaya çalışmasın. Komedi filmleri aklanma yeri değilidir. Ayrıca her yönü ile teknik olarak da başarısız bir film. İnandırıcılıktan uzak seneryosu ile ancak partidaşlarını tatmin eder...Tam bir komedi...Komiksiniz vallahi...
ümit Y.
ümit Y.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

25 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Gördüğüm en salakca film tamamiyle havuz medyasi menseyli