Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor: en yeniler yorumlar - Sayfa 8
Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor
Tevfik K.
1 değerlendirme
25 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Verdiğim paraya yazık oldu. Arada çıkıp gittim. Böyle absürt berbat film mi olur. Bu insanlara kimse DUR YAPMA dememiş mi. Mahsun kadar bile olamamışlar rezil bir film hiiiiç beğenmedim.
Parama acıdım resmen film olsun diye öylesine çevrilmiş bir film. Yapımcısını bulsam filmi izledim diye üstünde para isterim. Boşa vakit ve para harcamayın.
Hayali kahramanlar üzerine kurgulanan KV türü aksiyon filmleriyle kıyaslanamayacak herşeyden önce ajitatif ve propaganda ürünü bir film. Hiç değilse sübliminal mesaj verme çabasında olur diye beklenilirken tam tersi seyirci aptal yerine konularak sanatsal bağlamda hiçbir şey ifade etmeyen film siyasi ve toplumsal mesaj açısından da hiçbir şey ifade etmez hale getirilmiş. Goebbels yaşasa oturup ağlardı herhalde...
Kod Adı Koz ÇOK ACAMİCE VE APTALCA ÇEKİLMİŞ BERBAT BİR FİLM NASIL BU KADAR SAÇMA SAPAN FİLM YAPARLAR ANLAYAMIYORUM YALAKALIK YAPMAK İÇİN HER YOL DENENMİŞ AMA YEMEZLER
izi beģendiğimi ifade etmek istiyorum. İyi hazırlanmış emek harcandıģı belli oluyor .başarınızın devamınıdiliyorum.bu film i beğenmedim göründüğü gibi çok önemli değil sanatsal içeriği zayıf sıradan izlemeye değmedi ama seyretmiş bulundum maalesef!