Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor

Akin A.
Akin A.

25 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Film yayınlanmadan önce filmin senaryosundan bazı bölümler gerçekmiş gibi sosyal medyada yer almıştı. Bu da filmin sadece ve sadece bir algı operasyonu kapsamında çekildiğini gösteriyor. Ucuz akıl, ucuz iş...
nilay Ç.
nilay Ç.

25 Şubat 2015 tarihinde eklendi
saçma ideolojileri insanlar aşılamaya çalışan gereksiz bir bilim kurgu.
Freemental Z.
Freemental Z.

25 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Türk Sinemasının içler acısı durumu ortadayken; bir de kalkıp böyle birilerinin propagandasını yapan bir filmin olması sinema adına eksi bir not oldu. Oyunculuk, kurgu, diyaloglar, efektler vasatın altında kaldı maalesef. Bu filme bunca para akıtanlar kendileri oynasaydı filmin gişe başarısı daha da iyi olurdu galiba!!! Desenize yine kaldık Hollywood'a.
Ismail K.
Ismail K.

25 Şubat 2015 tarihinde eklendi
görsellik le alakalı çok sıkıntı var. Gerçekci olmamaış vasat bir film
ismail d.
ismail d.

25 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Param bosa gitti. Bende guzel bir filim zannetmistim. Ne oldugu belli olmayan bir filim.konusu yok garip bi senaryo
Gürkan B.
Gürkan B.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

24 Şubat 2015 tarihinde eklendi
zaman kaybı. içi boş ve sade ve sadece parti propagandası.
Ayşegül A.
Ayşegül A.

24 Şubat 2015 tarihinde eklendi
İğrenç bir film para verip seyredilecek bir yani yok yalan dolan gerceklerle alakasi olmayan beyin yikamak icin ismarlama bir film verdiniz paraya yazik
Mercan N.
Mercan N.

24 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Birilerinin siparisi gibi mantiksiz baglantilar kurulmak istenmis ve filmi izleyenler direkt dusundurulmeden kosullandirilmaya calisilmis.
Murat S.
Murat S.

24 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Bazı yerlerde bedavaya gösteriliyor. zamanınız kıymetsiz ise paranızı boşa harcamayın. Sinema adına bir değeri yok.
Gülram T.
Gülram T.

24 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Siyasi tanıtım filmi. İzlemek için zaman ayırmaya değmez.
Yaşar Y.
Yaşar Y.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

24 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Çok film izledim ama bu güne kadar izlediğim en gereksiz filmdi.
gül S.
gül S.

24 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Tam anlamıyla vakit kaybı. Bu kadar ucuz bir film yapılabilirdi.Efektler, ses berbat. Sanat kaygısı taşımayan koca bir saçmalık. Sinema filmi ideolojiye alet edilemez. El değmemiş (!) sanat vardı ona da el uzattılar.
barış Ö.
barış Ö.

24 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Propaganda amaçlı birçok film seyrettim ama onlar filmdi. Bu değil...
Senaryo berbat, rol yapabilen oyuncu yok! Film yapımına harcanan paraya da yazık bizim bu film için ayırdığımız zamana da.
Erdem S.
Erdem S.

22 Şubat 2015 tarihinde eklendi
İNSANLARI KÖTÜLEMEK İÇİN YAPILAN. SÜRÜ PSİKOLOJİSİYLE HAREKET EDİLEN VE KARALAMA ÇALIŞMASI ALTINDA SEÇİMLERDE OY KOPARMA ZİHNİYETİNDEKİ İNSANLARIN FİLMİ. ÖZGÜR DÜŞÜNCEYLE ALAKASI YOK. İZLEDİĞİM EN KÖTÜ FİLMLERDEN BİRİYDİ. KESİNLİKLE GİTMEYİN. PARA KAYBI
miftah d.
miftah d.

22 Şubat 2015 tarihinde eklendi
rezalet yoruma değmez. Ama millet boşuna para vermesin. Zaten birkaç gün sonra ATV yayılar.