Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor

Serkan C.
Serkan C.

22 Şubat 2015 tarihinde eklendi
arkadaşlar,
değerli vaktinizi boyle sıradan bir film ile boşa harcamayın derim.kısaca BERBAT
yusuf k.
yusuf k.

21 Şubat 2015 tarihinde eklendi
flim tamamen siyasi içerikli paranıza ve vaktinize yazık hiç gerek yok gitmeye değmez.
Melek K.
Melek K.

21 Şubat 2015 tarihinde eklendi
vakit kaybından başka bir şey değil kaliteli bir yapım bekliyordum
musluyum49
musluyum49

20 Şubat 2015 tarihinde eklendi
hükümetimiz o kadar medyayı kullanmış ama yeterli gelmemiş. 17/25 aralığı unutturmak için mükemmel bir film yapmış! tebrikler...
cemaat bu filimden sonra kesin dağılır!
Cesur28
Cesur28

20 Şubat 2015 tarihinde eklendi
ben şuna inanırım olup biten herşey bana birseyler anlatmalı. film de güzellikler yok değil. oyuncu kalitesi olsun vs gayet orjinal ama çok yanlı olduğu aşırı belli. keşke devlet kendi kusurları ile beraber olanları anlatsa idi daha iyi olabilirdi. şunu gördüm bu film de herkesi kuşatacak bir film değil. ben bir filme gidiyorsam tarafımı kendim seçmeliyim. film bana zorla taraf seçtirmemeli. bu noktayı çok zorladıkları için filmin içine giremedim. bir de ben içeri girerken ücrertsi dendi çok şaşırdım. işte dedim bu film benim için başlamadan bitti. keşke seviyeyi bu kadar zorlamasalardı.
ismail ş.
ismail ş.

20 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Saçma bir film paranıza ve zamanınıza yazık. Tamamen siyasi, yandaş
alifevzi
alifevzi

20 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Paranıza zamanınızı yazık bu kadar basit bir film çekilemez
Serkan S.
Serkan S.

20 Şubat 2015 tarihinde eklendi
ömrümde bu kadar sacma bir filim görmedim boş yere zamanı harcamaya değmicek bir filim
Mesut  Ç.
Mesut Ç.

20 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Boşa vakit kaybı...akp propagandası...tek yildiz bile fazla...sunger bobp bile daha maceralı...
iclal g.
iclal g.

19 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Cok gereksiz bir film olmus guya yakin zamn olaylari var ama cok skci..
Ilyas O.
Ilyas O.

19 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Yazık bu filme harcanan paraya.
Zaman kaybı cabası
Alper Ramazan Y.
Alper Ramazan Y.

19 Şubat 2015 tarihinde eklendi
bilete verdiğiniz paradan dolayı çok pişman olacağınız bir film izlemek istiyorsanız bu film tam size göre.
fatih Ç.
fatih Ç.

19 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Ne kadar saçma bir film zamanıma yazık oldu. Ayrıca kurgusuda çok kötü. tavsiye etmiyoruz
minsintepe
minsintepe

19 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Ne maskesi, Yama yapmaya çalışmışlar ama tutmamış. Çok saçma bir film, paramıza ve zamanımıza yazık...
Seyit C.
Seyit C.

19 Şubat 2015 tarihinde eklendi
olağanüstü bir film.aşk sana benzeri kepazelikte öyle bi geçmiş ki hakkaten olağanüstü.çıtayı yükseltmeyip direk aya dikmişler.türk aksiyon filmlerinden ne bekliyorsun ki zaten.tayybizm tarikatındansanız izleyebilirsiniz iyi gelir size.onlar için 10/10 puanı var.ama film film değil.tamamen propaganda amaçlı