yerli ve hycanlı bir aksiyon beklerkn -sanatsal yönüde çok zayıf olan- bir siyasi propaganda ve seçime hazırlık filmi ile karşılaştım..keşke türk sinemasını bu tür filler ile küçültmsler..
Arkadaşlar gitmeyin derim..paraniza yazik.. Kopmlekslerinden kurtulamamis ergen insanların psikolojisi gibi olmuş film..tamamen özenti ve bir o kadar da senaryo olarak sıg.. Gidin arkadasiniza bi yemek ismarlayin..ac olan bi suriyeliyi doyurun daha..bisey zannetmistim..
bu filmin yapımcısı kimse ya çok parası var yada harcadığı para kendisinin değil :) bildiğin ideoloji uğruna çöpe dökülmüş paralar hiç işiniz yoksa sıkıntıdan patlıyorsanız yine de gitmeyin mahalledeki çocukların oyunları bile sizi daha fazla etkileyebilir
hocam oyunculuk berbat. sahneler arasında kopukluk var. pazar gunu gitmeme ragmen salon boştu. sahnelere oyle esrarengizlik vermeye calısmıslarki guldum bazı yerlerde. bu kadar entrika bu kadar komplo planı abartı olmuş. birde olumsuz yorum yapanlara saldıran fanatikler lütfen gerçekçi olalım izlemeden fanatizimle yorumlar yapıp burdada ahkam kesmeyelim...!
BİR HEVESTİR AFİŞ ÇOK GÜZEL DEDİK VE ALDANDIK GİTMEZ OLAYDIK YANLI YAPIMIN REKLAM KOKAN HAREKETLERİN DİBİNE VURULMUŞ SANATSAL VE GÖRSEL ÖĞESİ BASİT AMA REKLAM İYİ KURTLAR VADİSİ YAPMA ÖZENTİSİNİN BİR BENZERİ HERKES ŞİFRELİ KELİMELERLE İŞ YAPMAYA ÇALIŞIYOR BAYDIIIIIIIIIIII