Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor

Adrm S.
Adrm S.

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Seyretmeye degmez.Hem 2 saat.zaman.kaybi hemde verilen.paraya yazik.Otursnlar kendileri izlesinler.bastakilern
Kenan D
Kenan D

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Sanat sanat için mı yoksa siyaset için mı olduğunu gösteren ironik ve militarist bir film. Muhtemeldirki Örtülü ödenekle hazırlanmış bir film. Yine de kötü bir film örnegi görmek istiyorsanız bir uğrayın.
erdal y.
erdal y.

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Çarpıtmaya çalışılmış bir konusu var kesinlikle gerçekçi ve izlenmeye değer bir film değil zaman kaybı
Engin1983
Engin1983

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Bu filme yapacağım tek yorum.
"FOS"
Büyük beklentilerle gitmedim filme Ancak yinede yetersiz.
Bulent S.
Bulent S.

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Yahu sanatın da bir onuru var. Bu kadar da kişiliksizleştirilmemeli. Vakit kaybından başka şey olmadığı düşünüyorum.
saim c.
saim c.

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
PARANIZI BOŞA HARCAMAYIN DERİM. BAŞTAN SONA SAÇMALIKLARLA DOLU SİYASİ BİR FİLM.
mustafa E.
mustafa E.

15 Şubat 2015 tarihinde eklendi
boşa harcanacak zamanı olanlar size çok uygun bir film.
Büşra D.
Büşra D.

15 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Filme boşu boşuna para verdik. Keşke o parayla yemek yeseydik. Tamamen siyasi probaganda ve saçma bir senaryo üzrine kurulu bir film
Adnan A.
Adnan A.

15 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Film AKP bin reklamı olmuş, cemaat AKP savaşı. E bunlar dune kadar birlikte degillermiydi. Ne oldu da birbirlerine düştüler.
Para neyse de zamanınıza yazık.çok basit bir film olmuş.başka filme gidin.
alev C.
alev C.

15 Şubat 2015 tarihinde eklendi
siyasetin eliyle beyinlerin yıkanması için yapılan bir film olduğu çok net. Aynı zamanda otoriter rejimlerin de yöntemi kullandıklarıni aklımıza getirdiğimizde hiç iyimser olamıyorum. Saçma bir film . yapımcısı zaten yok ya da yazmayı unutmuslar:)
hsnbrkucr
hsnbrkucr

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

15 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Keske buna verecegim parayi sadik amcaya seker olarak vereydim...
salim y.
salim y.

15 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Merhabalar sevgili beyazperde uyeleri ve arkadaslar ... filmdeki aksiyon sahneleri ve efektler amatorce olmus ... avatardan sonra pek kesmiyor artik ... siyasi yonlendirmeler olmus ... bariz ... tasvip etmiyorum ...miting meydani gibi ...bariz mantik hatalari var ... gosteris kokan hareketler goz tirmaladi malesef ... yeri geliyor kibrisa cikarma yapacak koruma ordusuyla gezen burokratlar secim vakti yaklasinca kendilerinin halk icinde mutlu olduklarini sinemayla anlatmaya ve secim propagandasini beyaz perdeyle acakrak farkli bir yontem bulmuslar ... vaktinizi ve paranizi Boşa Harcamayin :( ...ben sizin icin yapmis oldum :-) ... gercekten sanat icin yapilmis bir filmde gorusmek uzere ...
Ali C.
Ali C.

15 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Zaman ve para kaybı. Seçime yatırım yapılmış. Akşam haberlerine efekt vererek film yapacaklarını sanmışlar. Pişmanım izlediğime.
Emre D.
Emre D.

15 Şubat 2015 tarihinde eklendi
tamam insanların kafasını karıştırmak için yapılmış film sektörüyle bir bağlantısı olmayan vasat bir film harcanan zaman yazık verdiğim paraya değmedi...
ccanbaz
ccanbaz

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Bu ne ya berbat film. Bedava olsa vakit kaybettiğine değmez.