Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor: en yeniler yorumlar - Sayfa 4
Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor
Furkan S.
1 değerlendirme
14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Yorumlara baktığım kadarıyla abiler twitterda oldugu gibi burda da yorumları 2ye katlamış, gayet güzel bir film belki sanatsal açıdan yeterli değil ama yaşanan olaylara ışık tutması açısından kesinlikle izlenmesi gereken bir filmdir.
Filmi izledim. Gerçekten mükemmel. Bir solukta izlenecek bir film. Görülen o ki genelde daha film vizyona girmeden kara propaganda yapılıyor. Bu millete bu tür algı operasyonu sökmez. kesinlikle tavsiye ederim.
PARALELciler iş başında. Filmi izlemeden olumsuz yorum yapıp insanların gerçekleri izlemesine engel olmak. Twiterda nasıl organize oldularsa burdada belliki yukardan emir gelmiş
"Koz" bir sinema filmi olmaktan öte bir belgeseldir.. Bu bakış açısı ile izlenilmelidir. Filmde sahnelenen her ayrıntı, her detay gerçek hayattan alıntıdır. Paralel yapının, insanların manevi ve dini duygularını sömürerek hyaptıklarının sahnelenmesidir. Birçoğunu bizzat yaşadık. Allah bu ulkeye ihanet peşinde koşanlara fırsat vermesin. Yarım kalan Belgeseli gerçek hayatta tamamlayacaklara selam olsun.
Flim güzel emek verilmiş , anlatılmak istenen duygular konular anlatılmış , memleketimizin durumunu az da olsa öğrenmek isteyenler araştırma yapanlar birde flimi izleyip araştırmalarını genişletebilirler , saygılarımla ...
Filmi izlemeyen arkadaşlar bile boşuna vakit kaybı olduğu söylemeleri çok tuhaf.İzleyen arkadaşlar evet beğenmemiş olabilir saygım sonsuz.Filmi izlememiş olan arkadaşlar film tadında görmeyip siyasi olarak gördükleri için propaganda yapmaları anlamsız.Siyasi olarak görmeyin.Filmin içerisinde farklı görüşte olan oyuncular var.Örneğin Tolga Karel farklı görüşte olup bu filmde oynuyorsa o zaman bu adamın hiçbir filmini izlemeyin gibi bir durum ortaya çıkıyor.Önce gidin yorumlarınızı mantıklı yapın.Ergen çocuklar gibi olan arkadaşlar var.