Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor

Engin Yüksel
Engin Yüksel

29 Haziran 2015 tarihinde eklendi
propaganda yönü ağır basan filmden öte siyasi mesajlar vermeye çalışan bir yapım 4/10
Ilknur K
Ilknur K

10 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Filmin konusu gerçek olayları ele alıyor. Devletin İngilizden emir alan banka faizlerini yükselterek ülkeyi geriletmeye ve IMF'ye mahkum olmaya iten bir stratejinin paralellerin eline verilerek nasıl ülke ile oynandığı çok net gözler önüne serilmiş. Mit müsteşarına asılsız bir iftira ile darbe yapıp, bu ülkenin Cumhurbaşkanını amaliyathane yatağında kelepçeleyip, çok önceden hazırladıkları manşet haberleri yayınlayarak ülkeyi alt üst edeceklerdi. Allah oyunlarını nasıl bozuyor bu filmde çok net görüyoruz. Ülkesini düşünmeyip bu filmi "yandaş" olarak değerlendiren zavallılar acaba kimin "yandaşı" oluyor?
Mert H
Mert H

27 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Film olarak şuana kadar sinema tarihinde görülmüş en saçma film isimleri listesine girmeye aday.. Triumph Des Willens filmini hatırladım izlerken.. Filmin türü Fantastik olsaydı , işte o zaman düşüncelerim çok farklı olurdu.. ''Benim en güvenli olduğum yer halkımın arası'' deyip namaz için cami kapattıran bir başbakan , bu senaryoyu yazan , yöneten hiçte itirazda bulunmayan , bu yanlış diyen birinin çıkmaması da çok garip cidden.. Sanırsın devletin kurumları mesai icabı birbirine sürekli silah çekiyor.
Hasan T.
Hasan T.

15 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Beş para etmez sıkıcı monoton bir film filmin yarısında terk edersiniz salonu
Mehmet K.
Mehmet K.

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Vakit israfı. Tamamen yanlı bir film yapılmış. Karapropagandanın dik ALA'sı.
Yasin E.
Yasin E.

15 Şubat 2015 tarihinde eklendi
"KOZ filmi ile birlikte, Türkiye'de parti sineması dönemi başladı. İlkel bir propaganda filmi" (Sinema yazarı Vecdi Sayar

Aktrol seviyesinde zekası, ahaber yalanlarıyla çekilmiş ucuz bir seçim filmine harcayacak parası ve boş vakti olanlar KOZ filmine gidebilir.
Mekadim M.
Mekadim M.

25 Şubat 2015 tarihinde eklendi
İnsanların akıllarıyla dalga geçildiği, Paralel olarak iftiraya tutulan insanların filmlerini milyonlar izledi, en son film Yeşeren Ümitler Dünyanın en iyi film sahnelerinde çekildi. Ülkenin film sektöründeki çizgisini aşağı çekmekten başka bir işe yarayan film değil KOZ. Gidenler tamamen zamanlarını israf edeceklerdir. Saygılarımla.
Nazmi A.
Nazmi A.

13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
koz attım film yandı amanın ammaaan:)) bu filmi izleyip çıkışta derin bir hüloooğ çekesim var:):)
eğer filmin gişe rekoru yapmasını istiyorlarsa akepe teşkilatlarına bir önerim var: yollayın polisi bir hafta boyunca diğer flmlerin gösterildiği salonlara biber gazı atsınlar ::))
ulashoca
ulashoca

22 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Son derece kötü bir film olmuş. Birilerinin parasıyla çekildiği belli. Siyasete filmi alet etmişler. Tek kelimeyle iğrenç.
Ebubekir O.
Ebubekir O.

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
bu kadar saçma siyasi kokan film olamaz çok saçma gidilmez boşuna para harcanmış...
Gıyaseddin E.
Gıyaseddin E.

13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Tamamen propaganda filmi. Kendini aklama karşıdakini çamurlama trolleri gazlama filmi olmuş. Para verilmez bu filme. Ak troller için hüloooooğ filmi olmuş.
bunyamin29
bunyamin29

15 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Filmi bazı kesimler beğenmeyebilir buda normal ama sırf film siyasi diye filmi izlemeyenler yorum yapmış.Eğer görüşleriniz uymuyorsa yorum yapmayacaksınız.Bu filmde anlatılan olaylar gerçektir yazıcıoğlu öldürüldü gezi parkı bir oyundu ve bu oyunu oynayanlar oyunlarına devam ediyor..Filmin devamı gelecek çünkü o şekilde bitirildi.Ben çok beğendim belgesel gibi oldu ama gerçekleri anlattı bu millet oyunlar oynandığını zaten biliyor.Filmin yolu açık olsun çok güzel bir film oldu..
Orhan O.
Orhan O.

Abi
Abi
Bu ne böyle. Para harcamaya değmez. Film tamamen taraflı. İnsan bundan rahatsız oluyor . tavsiye etmem. Sineman anlayanlar zamanınızı ha camayın derim.
Emrullah R.
Emrullah R.

18 Şubat 2015 tarihinde eklendi
çok acemice çekilmiş bir film. belgesel mi diye bi ara düşümmedim değil doğrusu. boşa geçen iki saatime üzülüyorum...
Sahin U.
Sahin U.

13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Vakit harcamaya değmez hayali bir senaryo
Çekim çok kötü ses etkileyici değil gittiğime pişman oldum