Hurricane
4,2

celik4786
celik4786

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
başta film ama gerçekten film-ben bu filmin en çok o kendi aklı ve yüregini konuşturdugu sahnesini begeniyorum geciken adalete kızarız ama adalet bu adamın kendini MECazi
anlamda baştan yaratmasını sağlıyor
theanswer83
theanswer83

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu filmi ilk izlediğimde insanın hiçbir zaman umudunu kaybetmemesi gerektiğini ve hakiki dostlar yanında olduğu müddetçe hiçbir sorunun çözümsüz olamayacağı kanısına vardım...denzel in performansı büyüleyici!
2pacalypse-2
2pacalypse-2

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bu siteye üye olduğumdan bu yana ilk kez bi film için yorum yazıyorum.Tamam çok güzel filmler de izledim,fakat "hadi şu filme iyi yorumlarını yaz,izlemeyenleri teşvik et de mutlaka izlesinler!"dediğim başka film olmadı sanırım..Denzel Washington gerçekten de inanılmaz bir oyuncu!mutlaka izleyin!inanın bana muhteşem bi film..
hsnyln
hsnyln

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok orjinal ve etkilryici hoş bir film..insanın boks yapası geliyor
aylinsarica
aylinsarica

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
izlemekte geç kaldığım süper bir film.tvde izledikten sonra hemen arşivime ekledim bu filmi.müthiş bir azim,gerçek bir dostluk var bu filmde.
bu film için hurricanede(cuma) çok teşekkür ediyorum:))
osym-666
osym-666

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
16.raund çk güzel filmdi..;)
emreavcar
emreavcar

6 Kasım 2003 tarihinde eklendi
Filmi ayakta tutan Washington'ın performansı. Rubin 'Hurricane' Carter'ın hayat hikayesine şöyle bir bakmakta fayda var... (7/10)
MuR@T G.
MuR@T G.

15 Ekim 2003 tarihinde eklendi
Ayrıca unutmadan şunuda yazayım filmde Rubin Carter ın karısıyla cezaevinde artık ayrılmaları gerektiğini söylediği sahne muhteşemdi...