Avengers: Endgame
4,3

7sanat
7sanat

29 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Filmin tanıtımı güzel, afiş çok güzel, fragman gizemliydi yani sinema severlere Marvel güzel bir oyun oynadı, Film olsun diye film yapılmış, Herşeyden birşeyler katmışlar ama konuyu koymayı unutmuşlar öldür dirilt öldür dirilt nereye kadar gidecek bilinmez. Seyircinin istediği aksiyon kurgu maalesef yoktu, gereksiz uzun. Sadece şunu söyleye bilirim sinemada hiç uyumamıştım bu zamana kadar o koltukta nasıl tatlı iki defa uykuya daldım anlatılmaz.
Paranızı bence boşa harcamayın bu filme para verdiğim için gerçekten çok üzüldüm.
Metin B
Metin B

26 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Belgesel izle..buna verilen puanlar hakedilmeye n puan..3 saatin 2.5 saati boş..final sahnesi fena değil ama parama acıdım
mustafaoenal
mustafaoenal

27 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Bir Marvel hayranı olarak Marvel filmleri içerisinde bugüne kadar izlediğim en kötü filimdi diyebilirim. Konu vasat olduğu gibi puan toplamak için oynatmadıkları bir tek Deadpool kalmış diyebiliriz. Konular çok kopuk ve film çok ağır ilerliyor ve sıkıcı. Infinity War sonrası benim için tam bir hayal kırıklığı. Her karakter biraz var ama hiçbir karakter tam olarak yok!

Sinemaya gittiğinize değmeyeceğine emin olabilirsiniz.
Berkay K
Berkay K

27 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Süper bir film Ironman gibi Adama'da böyle süper bir ölüm yakışırdı zaten beğendim süper olmus. Film güzeldi thanos oldu umarım yenilmezler devam eder
Berke N
Berke N

27 Nisan 2019 tarihinde eklendi
spoiler: TonySTSRK seni 3 bin kere seviyorum güzel insan Robert ı love u my heros Thor <3
Game T
Game T

7 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Bence 3 saat olmasi bile az cunku cok c3liski var

5 saat olsun hic sıkılmadan izlerdim be kesin izlerdim.
TORNADO T
TORNADO T

24 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Kaç tl olacak sinemada lütfen cevap yazın bana ...............Noluuur gitmek istiyorum. ..............................
Ufuk C
Ufuk C

25 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Filmde her duygu bir aradaydı gercekten asrın filmlerinden diyebilirim fakat filmden zevk almanız ıcın İlk fılmını ızlemenız gerekebilir yoksa ekrana bos bos bakarsınız
Eren E
Eren E

spoiler:
demir adamin ölmesine hic bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim ve son sahnedeki o dramatik an beni benden aldı
Yigit Önder A
Yigit Önder A

25 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Harika çok beyendim hiç sıkmadı başarılı zaten bu filmi bütün dünya bekliyordu ben çok sevdim öneririm..
Fatih Y
Fatih Y

spoiler:
genel anlamda durgun beklentinin uzağında kısa bir savaş sahnesi yenilmezleri toplamışsın karşında güçlü bir ordu var önceki serilerde aksiyon sahneleri harika son seri o bildiğimiz Avengers mücadelesi gerçekten zayıf hayal kırıklığı yaşattı özellikle hulk
hüseyin e
hüseyin e

25 Nisan 2019 tarihinde eklendi
mükemmel üstüne film görmedim dehşet güzel efsane dahada bir şey diyemiyorum ben 2018 in ortasından beri bunu bekliyorum yani beklediğime değdi
Çigdem A
Çigdem A

26 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Müthişti hıçkırarak ağladım kesinlikle gidilmeli. Son film olduğu için beklenti ve teorilerini vardı. Çoğu tuttu fakat spoiler: birinin ölümü beni
çok etkiledi. Bütün beklentileri karşılıyor.
Buzlucam
Buzlucam

26 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Tam bir hayal kırikliğı serinin sonu boyle olmamalıydı. Kahramanlar katledilmiş.. Film tamamen mantık hataları dolu. İlk 1 saatinde neredeyse uyudum, koca bir seri ancak bu kadar mahvedilebilirdi. Aksiyon sahneleri çok zayıf.. vs vs.. Boyle olacagini bilseydim gitmezdim hiç olmazsa diger filmler aklimda kalirdi... Yazık bu jadarcsenarist yonetmen bu kadar basit bir hikaye ve ozune hic yakismayan sonoar. Thor karakteri resmen katledilmiş. Hikayeye ihanet edilmiş Hulk karakteri yok olmuş denebilir.. vs vs. Olmamış...
SELIM Y
SELIM Y

26 Nisan 2019 tarihinde eklendi
İzlediğim malesef en kotu marvel filmiydi koskoca simsek tanrisi sarhos bir adam hulk masabasi memur gibi isler yapiyor son 15dk icin yonetmen film yapmis infiniy war yanindan bile gecemez kesinlikle