Harun S
1 değerlendirme
26 Nisan 2019 tarihinde eklendi
22 filmi de izledim. Süper kahramanlar filminde bu kadar dram,trajedi,komedi ne alaka. Müthiş bir final bekledim 2 saat. Tam aha da başladı dedim 15 dk sürdü. Tüm oyunculara ve karakterlere veda ve vefa filmi olmuş. Sinemada izlemeyin paranıza yazık. Veya hiç izlemeyin izlediğiniz 21 marvel filmine yazık etmeyin
öncelikle merhaba... Avengers Endgame i izleyen kişiler hepsi kafalarında birer karakterin hayranı...Mesela ben Hulk hayranıyım avengers da adam akıllı biyere gelmesini isterdim .bu kadar ciddi bir filmi komediye çevirmeleri çok saçma zaten internette dolanıyordeadpool diye bir gereksiz karakter onunla aynı yere gelicek mutlaka çoluk çocuğun isteği üzerine .bu da ona hazırlık diye düşünüyorum gereksiz yere Hulk Banner oluyor banner dövüşmekten anlamaz...utanmasa işlerini konuşarak halledecek. Thot göbek yapacak sismanlayacak ... akli dengesini yitirmiş gibi konuşmalar yapacak.tamamen mantık dışı...sonu bağlanamayan bir film olarak görüyorum ben end game i yazık ettiler.
Neredeyse hayatımda izlediğim en kötü film diye bilirim Elemanlar oturup düşünmüş bir filmi nasıl yıkık hale getirebiliriz diye. Bu karakterlerin hali ne thora bak hulka bak Savaş sahnesi 15 dakika Alnımın ortasından vurulmuşa döndüm ! Bu nasıl cinayet !
Yarım saati aşmayacak bir filmi 3 saat yapmışlar. Zaten yenilen kahramanları 1 saat topalmaya çalışıyorlar. Konuşuyorda konuşuyorlar vallaha arkadaşlar olmasa çıkıp gidecektim filmden o derece gıcık oldum. spoiler: dansöz etmişler resmen hulku thoru. Korktum ki thanos pembe bir tayt ile çıkacak, Tabi bunlar işin şakası ama film berbat ötesi sakın gitmeyin oturup infinity war ı bir daha izleyin daha iyi.
İnfinity war÷5 = Endgame. 3 saatlik bir final filmi için ilk filme nazaran 3 kat daha sağlam olması beklentisi içerindeydik. Marvel evreni filmlerinde ilk hayal kırıklığım budur. Sağlık olsun.
o kadar bekleyipte böylesine bir hayal kırıklığı yaşadığım için ilk kez bir filme yorum yazıyorum. hayatımda izlediğim en boş filmlerden birtanesi. üstüne para verseler izlenecek bir film değil. hatta bu film yüzünden marvel filmlerinden soğudum. şunuda belirteyim ki thanos marvelde sevilen en sevilen karakter olmuştu bence. aslında söylecek o kadar söz var ki. sırf para için de bir film böyle mahvedilemez ki.
Seriyi takip ediyorum ve geçtiğim bölümde çok güzel bitmişti Tanusun zaferi ile.Gerçekten heyecanla bekledik ve malesef beklediğimize değmedi.Gereksiz uzatmışlar baygınlık geldi.İlk defa avengers ve ben sıkıldım. Oğlum üfledi püfledi bence boşuna uzatmışlar aksiyon azdı beklentimi asla karşılamadı yazık olmuş filmespoiler: .Hulk beni şok etti asla böyle bir hulk kabul etmiyorum. Sonuda filmde gerçekten sıkıcı olmuş bu yorumu yazacağımı tahmin bile etmezdim ama malesef ölü gibi.
Bence bu film dünyanın en güzel filmi ancak hatasında yok değil örneğin ben thanos ve hulk ı dönüşürken görmek isterdim onun haricinde film çok güzeldi
Efsane bir filmdi. Bazıları beklenenin altında demiş hiç anlamadım böylesine bir film nasıl beklenenin altinda olur. bence en güzel marvel filmlerinden biri.
Çok güzel bir film arkadaşlar eğer süper kahramanlarla alakanız yoksa gitmeyin hiç bir şey anlamazsınız ve sevmezsiniz şiddetle öneriyorum gidin pişman olmayacaksınız