Hamit A
1 değerlendirme
25 Nisan 2019 tarihinde eklendi
aksiyon açısından güzel bir filmdi tüm karakterleri görmek falan güzeldi fakat bu Marvelin en kötü filmi olduğu gerçeğini değiştirmiyor film baştan sona kadar mantık hatalarıyla dolu hikayeye ve mantığa uymayan çok fazla sahne vardı Disney sanırım bu filmi daha çok çocuklar için yapmış onlara aksiyon sahnesi yeter çünkü. Senaryo 4/10 aksiyon sahneleri 7/10 dram 9/10 (en sevdiğim karakter öldü) hikâye işleyiş 3/10 genel derece 5/10
Beklenti Adriana Lima idi gerçek Aydemir akbaş :). çok büyük beklenti sonrası 10 dk lık film. kötüye kötü iyiye iyi diyelim. milleti gaza getirmeyin arkadaşlar .
spoiler: genel anlamda durgun beklentinin uzağında kısa bir savaş sahnesi yenilmezleri toplamışsın karşında güçlü bir ordu var önceki serilerde aksiyon sahneleri harika son seri o bildiğimiz Avengers mücadelesi gerçekten zayıf hayal kırıklığı yaşattı özellikle hulk
1 senelik bekleme evresinden sonra köye yerleşip uzay domatesi yetiştiren bir thanos beklemiyordum; fakat filimde mantık hataları bir yana kurgu düz bir çizgiye oturtulamamış açıkçası ben beğenmedim aksiyonu bol kurgusu az !!?!