Avengers: Endgame
4,3

Harun S
Harun S

26 Nisan 2019 tarihinde eklendi
22 filmi de izledim. Süper kahramanlar filminde bu kadar dram,trajedi,komedi ne alaka. Müthiş bir final bekledim 2 saat. Tam aha da başladı dedim 15 dk sürdü. Tüm oyunculara ve karakterlere veda ve vefa filmi olmuş. Sinemada izlemeyin paranıza yazık. Veya hiç izlemeyin izlediğiniz 21 marvel filmine yazık etmeyin
Hakarayun
Hakarayun

26 Nisan 2019 tarihinde eklendi
spoiler:

Film genel olarak başarılıydı ama aksiyon sekansları böyle bir film için biraz yetersiz kalmıştı he hiç mı yok derseniz elbette vardı ama örneğin infinity war filmine nazaran çok daha azdı biraz da saçmalık vardı koskoca saldırı gemisi Avengers binasına tüm gücüyle ateş ediyor bina kül olmuş durumda iken hiç bir karakterimiz ölmüyor. Bir diğer saçmalık (bence) kaptan marvelin bir ilah gibi gösterilmesiydi. Meğer o kadar güçlüsün o zaman git thanosu bu olaylar olmadan önce durdur yok neymiş diğer gezegenlerde de soru varmış da onu halletmesi gerekiyormuş. Ee zaten o gezegenlerdeki sorunların çoğunun kaynağı thanosun oraları işgal etmesi.Kaptan Marveli bu kadar güçlü oluşu sinirimi bozdu açıkçası .
Son sahnelere gelirsem duygusallığı gayet iyi vermişlerdi . Final savaş sahnesi bana yüzüklerin efendisi serisini hatırlattı.O sahnenin yanından bile geçemez o ayrı bir konu ama sinema tarihinin en iyi filmlerinden biri olan (IMDb top 100e bakabilirsiniz ) yüzüklerin efendisi serisini anımsatması bile bence başarılı olduğunun bir kanıtıdır.
sinema
1 ziyaretçi
25 Nisan 2019 tarihinde eklendi
part bir daha kötüydü bununda iyi olduğu söylenemez 3 saat dayanamam ve paramı çöpe atmak istemediğim için sinema çekim izledim benim için 5 dk sürdü çünkü ilk orta yeterince bayar son kısmında yine güzel mantık hatası var adamlar yine uzayda başka bir gezegende nefes alıyor sonra oksijensiz kalan biri sonunda akciğerleri patlıyor kim olduğunu ben tahmin etmedim resmen tek atmışım yani başka sebebi vardır ama ben böyle düşündüm çünkü ses görüntüden daha kötüydü film ses gibi değildi daha kötüydü sonunu ilk filmden biliyordum sadece bir kişinin öldüğünü düşünüp ölmediğinde ne güzel oldu 10 yıl boyunca bu kadar tahmin edile bilen sonu başından belli film yapmak için çalışmışlar ben 5 dk mı geri istiyorum bu film için en faza 2 dk harcarım 1 dk filmi bulmak diğer 1 dk son sahneye bakıp çıkmak için oda 30 saniye son sahneyi bulmak için harcarım neden part 1 den daha fazla puan verdim çünkü part 1 daha kötüydü parça parça ve mor adamın arkadaşları mı askerleri diyelim çabuk harcandı bide yüzüne granit tavayla vurup dümdüz olan adamın yanında timsah gibi sırık gibi timsah elinde bir çekiç diğer elinde görüntünün kötü olması nedeniyle kazma sanmıştım sonradan görüntü düzelince baştan izleyeyim dedim demez olsaydım o sahneden 15 dk sonra filmi kapattım elindeki şey kazmadan çok spiral gibiydi hoş değil sinemada falan izlesem 1 yıldız falan verirdim
Ahmet B.
Ahmet B.

30 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Nereden başlayacağımı bilemiyorum ama başlayım bir yerden. Öncelikle filme kötü diyemeyeceğim. Hatta iyiydi de denebilir ama bu, serinin en kötü filmi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Beklentiler oldukça yüksekti ama Infinity War'un gölgesinde kalmış bir filmdi.
spoiler: "Hulk smash" ile hafızalarımıza kazınan Hulk son iki filmde de yoktu. O ne biçim Hulk'tu öyle. Utanmasa herşeyi konuşarak halledecekti. Diğer bir rezillik ise Thor. Yarı tanrı denilen Thor işe yaramaz ayyaş olarak çıktı karşımıza. Eldivenli haliyle bile Thanos'a kafa tutan Thor, yanında Cap ve Iron Man'e rağmen eldivensiz Thanos'tan dayak yiyordu. Captain America'nın Mjöllnir'i kullanması çizgi romanlara gönderme anladık da, nasıl oldu da Thanos'u yıldırımla vurabildi? Ve hatta nasıl oldu da Thor'dan çok çok daha iyi kombolar yapabildi? Thanos demişken, adamın zaten taşlara ihtiyacı yokmuş ki. Taşlar olmadan, eldivensiz haliyle bile alayını rezil rüsva etti. Captain Marvel ise çok az kullanıldı filmde. Ben şahsen Thanos ile ya Marvel'in ya da Hulk'un dövüşmesini beklerdim. Ama Scarlet Witch ile yaptılar bunu. Ve belki de en sevindiğim tarafı, Scarlet Witch'in gerçekten ne kadar güçlü olduğunu nihayet gösterdiler. Bazıları film duygusaldı, olması gerektiği de buydu filan diyorlar ama ben katılmıyorum. Şahsen ben Infinity War filmindeki duygusal sahnelerin daha duygusal, daha güzel çekildiğini düşünüyorum. Mesela Thanos'un Gamora'yı feda etmesi gibi, mesela Thanos'un Iron Man'e mızrak sapladığı sahne gibi. Yani filmi duygusala bağlama olayı da hikaye. Zaten ana birkaç karakterin öleceğini bile bile gitmiştim filme. Ama duygusala bağlamak için seriyi başlatan Iron Man karakterinin öldürülmesini kabul edemiyorum. Öldürülebilecek başka karakterler de vardı. Bence Hulk ve Thor gibi en güçlü iki karakteri, hatta en güçlü ilk 5 karakteri bu kadar ucuzca harcamamalıydılar.