Avengers: Endgame
4,3

Gokhan A.
Gokhan A.

28 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Superrr gelmis gecmis en iyi film simdi ciktim cok begendim... .....tavsiye ederim.......
Tuna Y.
Tuna Y.

27 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Gayet güzel bir filmdi.Bekletinim üstündeydi yalnız spoiler: cap'in emekli olduğu sahneyi sevmedim saçmaydı.
Onun dışında parasının hakkını veren bir filmdi.
Stark
Stark

17 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Bekliyoruz daha filmin adını bilmiyoruz :D Captain Marvel Aquaman beni oyalar ama ben bu filmi bekleye bekleye artık nereye kadar :D
Berkay K
Berkay K

27 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Süper bir film Ironman gibi Adama'da böyle süper bir ölüm yakışırdı zaten beğendim süper olmus. Film güzeldi thanos oldu umarım yenilmezler devam eder
Berke N
Berke N

27 Nisan 2019 tarihinde eklendi
spoiler: TonySTSRK seni 3 bin kere seviyorum güzel insan Robert ı love u my heros Thor <3
Game T
Game T

7 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Bence 3 saat olmasi bile az cunku cok c3liski var

5 saat olsun hic sıkılmadan izlerdim be kesin izlerdim.
Ufuk C
Ufuk C

25 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Filmde her duygu bir aradaydı gercekten asrın filmlerinden diyebilirim fakat filmden zevk almanız ıcın İlk fılmını ızlemenız gerekebilir yoksa ekrana bos bos bakarsınız
Eren E
Eren E

spoiler:
demir adamin ölmesine hic bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim ve son sahnedeki o dramatik an beni benden aldı
Yigit Önder A
Yigit Önder A

25 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Harika çok beyendim hiç sıkmadı başarılı zaten bu filmi bütün dünya bekliyordu ben çok sevdim öneririm..
hüseyin e
hüseyin e

25 Nisan 2019 tarihinde eklendi
mükemmel üstüne film görmedim dehşet güzel efsane dahada bir şey diyemiyorum ben 2018 in ortasından beri bunu bekliyorum yani beklediğime değdi
Çigdem A
Çigdem A

26 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Müthişti hıçkırarak ağladım kesinlikle gidilmeli. Son film olduğu için beklenti ve teorilerini vardı. Çoğu tuttu fakat spoiler: birinin ölümü beni
çok etkiledi. Bütün beklentileri karşılıyor.
ReTrO
ReTrO

27 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Kusursuz!! Paranızın boşa gitmeyeceği bir film O kadar spoiler yedim ama yine izleyeceğim spoiler: Keşke Stark ölmeseydi
Alprnylmaz
Alprnylmaz

29 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Bence bu film dünyanın en güzel filmi ancak hatasında yok değil örneğin ben thanos ve hulk ı dönüşürken görmek isterdim onun haricinde film çok güzeldi
Karmen B
Karmen B

30 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Efsane bir filmdi. Bazıları beklenenin altında demiş hiç anlamadım böylesine bir film nasıl beklenenin altinda olur. bence en güzel marvel filmlerinden biri.
mustafa b
mustafa b

1 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
spoiler:
Tony yani İran Man ölüyor çok güzel filmdi hele Bi savaş sahnesi vardı rfsana ya müthişti mütkiş