Fiziko Lojik
1 değerlendirme
3 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Film çok iyi sonu süper izleyin izlettirin. Filmi izlemeden önce puana bakıp yorumları okursanız ön yargıyla izliyorsunuz. Kötü bitecek saçma sapan bitecek diye bekliyorsunuz, ama öyle değil muhteşem ve gelecek vaadeten bir sonu var.
Filmi neden begenmemisler anlamiyorum matrix mi bekliyorsunuz ayni adam ayni oyunculuk gişe yapamadi muhabbetine herkez verip veriştirmiş bu adamin filmleri muhteşem küçük bir bütçeye sahip olduğu için beklentileri karsilayamamis belki ama yinede izlenir tavsiye ederim 2 kez izledim tekrar izlerim matrix i 100den fazla izlemisimdir jony wick i sayamadim bile her filmi 10 numaradır kendiside oyunculuğuda 10 uzerinden 10 dur izleyin görün
Diğer yazılan 3 eleştiri yorumunu okudum ve gerçekten saçmaladığınızı düşünüyorum. Çünkü film bence çok iyi ve bu gece 3 kişi oturup izledik çok beğendik. Verilen mesajları görmemek bence kapasite ile alakalı diye düşünüyorum. Matrix ile kıyaslayanlar olmuş ama burada anlatılmak istenen günümüzde yapılan deneyler kullanılan denekler ve gelinen nokta nedir filmde kısaca bunu özetlemişler.
Bundan 2 yıl kadar önce Sophia isimli robotu hatırlarsınız ki hem tv de hem de internette gördük. Peki o robot ile bu filmin ne alakası var diyeceksiniz değil mi? Anlayan için çok alakası var... Çünkü gelecekte bizlere neler olacağı ve sevdiklerimize bir şeyler olduğunda onlar için üretilebilecek çözümlere dair bir çıkış yolu sunulacak diye düşünüyorum... İşte burada tanrı kavramı tamamen ortadan kalkıyor ve insan zekasının muhteşem yapısı ortaya çıkıyor. Bu yorumu yaparken özellikle spoiler vermekten kaçındım ve hepinize küçük bir tavsiyem var; filme gitmeden önce ön yargıya asla kapılmayın ve gidip izleyin derim. Geleceğimizde olacakları böyle filmler ile bizlere aşılıyorlar bunu da bir köşeye yazın derim...