Önder Y.
13 Ocak 2019 tarihinde eklendi
2000 yılların başında bilim kurgu film sahneleri gibi ,Keanu Reeves'in en kötü oyunculuğu.Film o kadar basit olmuş ki salonda cep telefonuyla oynayan insanlar vardı.Bende sürekli saate baktım bitsin diye.Basit,sıradan,basit gündüz kuşağı tv filmleri gibi olmuş.Para verip sinemaya gitmeye değmez.
Başı sonu mantık hataları ile dolu baş rolündeki Keanu Reeves olmasa yüzüne bile bakılmayacak sadece yapmak için yapılmış bir film. Keanu bile filme inanmamış olacak ki hiç kendi gibi oynamamış. Filmi izlerken bir şeylerin eksik olduğunu sanki tuzu eksik bir yemek yiyormuşcasına tatsız tutsuz ve de ruhsuz bir şey izliyormuş hissine kapıldım resmen. Sıkıldıkça sıkıldım. Ne aksiyon var filmde ne gerilim ne de duygu. biri elimde bir senaryo var demiş de durun bunu Keanu Reeves'e götürelim belki oynar diye teklif etmiş o da zaten bu aralar boşum iki dakikada oynarız ne var diyerek oynamış gibi.Kısacası tam bir zaman kaybı. Oyunculuklari mantık hataları, tutarsızlıklar ve alelacele yapılmış gibi duran içi boş bir film olmuş. Uzak durmanızda fayda var.