Gerilim dolu en sevdiğim mükemmel filmlerden biri. Sadece köpeğin kadını kovalaması ve salyalarını akıtması kısmı için 5 puanı hak etti bile. Kör adam beni deli etti. Kesi gibi 7 canı var
Ne iyi ne kötü tek sıkıntısı 3 kişi gözü görmeyen bi adamla bas edememesi ve dönüp dolaşıp kızı yakalaması final beklediğim gibi değildi çok beğenenler olmuş boyle filmler bana pek iyi gelmiyor gerilim isteyen arkadaslar bird boxi izlesin gerilim neymiş görsün
Off tam anlamıyla "kusursuz" bir film olmuş, zaten Dylan Minnette aşığı olarak film bana gerçekten harika geldi.Konusu zaten bı kere çok iyi,bol gerilimli bu filmi bence herkes izlemeli eminim bayılacaksınızdır.spoiler: tek üzüldüğüm dylan'ın rolünü aldığı çocuk oldu (ismi neydi unuttum galiba geçmiyordu) aralarında en masum olanıydı gerçekten onun yaşamasını çok isterdimspoiler:
Gerim gerim geren bir film. Atmosferi ve tarzı bana koleksiyoncu filmini hatırlattı izleyenler bana hak verecektir. Nitekim bu tarz filmlerden hoşlanıyorsanız beklentinizi karşılayacaktır. Mantık hataları tabiki var ama aldırmayın keyif almaya bakın. Sürekli hadi kaç git tamam git artık bırak şunu kaç artık diyip durdum filmi izlerken :)
Dylan Minnette Olduğu için izlediğim bir film.Sadece bir evde geçmesi biraz sıkıcı olabilir ama konu sürüklemesi falan harika. spoiler: sadece bir karakter vur vur ölmüyordu o biraz saçmaydı geri kalan her şey güzelspoiler:
Geçenlerde izledim. Nefesimi tuta tuta, gerile gerile. Mükemmel bir filmdi. Ben de para severim fakat o kız ne öyle ya ! Sırf parayı alabilmek için köpeğe yem olmayı kabul etti ya kadın. Ama olsun gayet güzel bir filmdi tavsiye ederim. İzlemediyseniz kesinlikle tavsiye ederim. Gerilmeyi hobi olarak sayanlara göre :D Bir de şey; ilk sahnelerde kör adam kızın sevgilisiyle konuşurken yani 'evde kaç kişisiniz' falan dediği sahnede kız adamın kafasına bir tane geçirseydi her şey bitmişti
2016 yılının en sağlam gerilim filmlerinden birisi. Hikaye çok basit ve çok basit bir şekilde ilerliyor. Konusu fazlasıyla orijinal olmasa da izlemeye başlayınca seyirciyi tamamen kendine çekiyor. Finale doğru yaşanan sahnelerin gerçekliği ve gerilimin tavan yapması olağanüstüydü. Filmde yer yer mantık hataları ve soru işaretleri bulunsa da izlerken zevk aldığım güzel filmlerden birisiydi. Fede Alverez, sen harika bir yönetmensin.
Güzel filmdi. Her ne kadar benzerleri olsa da bu filmde sizi hiç rahat bırakmayacak, nefesinizi tutarak izleyeceğiniz sahneler var. Kesinlikle gerilim severler için harika bir film. Tek kusuru biraz fazla karanlık ortamda çekilmiş. Bazen kim kime vuruyor ne oluyor anlamıyorsunuz.