Efe D
9 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Bilim Kurgu Filmi oluşturmak çok kolay olmadığını bariz anlatan bir film olmuş. Filmin, düşünce yapısı evet evren ve insanın çaresizligine dem vursa da beni filmden alıkoyan basit mantıklardı fakat yinede sonuna kadar izledim. Filmin saçmalıkları 1) 3 Senedir gözlemlenen bölgeye karşı ufak askeri gruplar gönderilmesi ve herhangi operasyon düzenlenmemesi, araştırmak için gönderilen kişilerin ise hiç bir şekilde radyoaktif önlem almamalarıydı. 2) Bölge de mutasyona uğrayan Hayvanlar, Çiçekler ve İnsanlar evrimleşiyor fakat Natalie Portman (LENA) hiçbir şekilde mutasyona uğramıyor değişim görmüyor nitekim sadece eşi ile ikisinde gerçekleşiyor bu olay. Bir de çimler evrimleşmiyıor :D 3) Anlatımı en çok etkileyen unsurların başını çeken Görsel Sunum berbattı :) 4) Lena'nın sürekli kocasına ettiği ihaneti +18 ile saçma sapan vurgulamaya çalışmanın mantığı neydi hala anlamış değilim sanırım onun evrimleşmesi de Kocasını aldattığı için gidiyim şu bölgeye giriyimde sevgimi kanıtlayım gibi birşeydi sanırım :D bana göre çok gereksiz saçma ve yersiz daha farklı işlenebilseydi çok kaliteli bir film çıkacagı kanısındayım...
Filmde tam anlamıyla sizi kendine çeken bir konu yok. Acaba ne olacak diye izlerken, artık bitsin diye izlemeye başlıyorsunuz. Sizden ricam izlemeyin. Benim zamanım çalındı sizinkiler de çalınmasın
Uyku sorunu olanlar için harika bir film. Bir "bilim kurgu" filminin bu kadar sıkıcı geçmesi insana giden iki saatini sorgulatıyor. Bu monotonluk içerisinde araya giren alakasız +18 sahneler ise filmi daha da çekilmez kılıyor. Bu filmi ailenizle izlemeyin hatta bence hiç izlemeyin.
5 yıldız bilim kurgu filmlerine bayılırım filmi pür dikkat izledim sonuna kadar notum 4-5 yıldızdan aşağı olmaz ama sonuna gelince işler değişti çünkü filmde sonu kötü diyeceğim ama son yok filmde 2 saat boşa izliyorsun bilim kurgu ddahi olsa mantıklı bir senaryo olur.filmin sonu devamı gelir dedirtiyor ama devam filmi olacaksa bile böyle bir son olmaz cünkü son yok ve ilk defa filme yorum yazdıracak sekilde anlayın artık
Ne anlattığını belli olmayan, ağır tempolu bir filmdi. Hızlıca sıkılan biri değilim ama kesinlikle çok sıkıcıydı çünkü konu ve duygu olarak da hiç içine çekmiyor insanı.
Şimdiye kadar izlediğim en kötü bilim kurgu diye adlandırılan film. Bizim yerli festival filmlerimizden bile daha sıkıcı. izlemenizi tavsiye etmem gerçekten zaman kaybı. Natalie Portman olmasa bu filmin adı bile geçmezdi.