Yağmur Yücesan
1 değerlendirme
17 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Fantastik bir baslangicla filmi güzel zannediyorsunuz. Adam, uzayli ,deniz feneri önce entrasan geliyor sonrasi ..çorba olmus. Kurgu o kadar kötü o kadar kötü ki....toparlama ihtimali yok. Butun karakterler oturmamis...Lena karakteri özellikle. 1.44.00 dakikasında "demek uzayliydi ,yapısını tarif edermisin karbon bazlimiydi? " koptum. Zaman kaybı.
FİLMİN KÖTÜ YANLARI 1)o derece mutasyona uğramış + ulusal sorun olan bölgeye gerekli askeri tedbir ve araştırma yapılmaması ve mutasyonlu bölgeye giren kişilerin gündelik kıyafet giymesi bu tarz sorunlar çoğu amerikan bilim kurgu filimde olduğu gibi bu filimde de var. 2)gene amerikan filmlerinde görüldüğü gibi gereksiz +18 gösterimler vardı sanki bu bölgeye giren kızın eşine ben seni aldattım pişmanım seni hala seviyorum lafını kanıtlamak için girmiş gibi gösteriyorlar ( saçmaydı) 3)kimsenin yapmadığı bölgeye girenin sağ çıkamadığı yerden sadece donanımsız 5 kızın girmesi (1 hariç) ve dünyayı kurtarması FİLMİN İYİ YANLARI 1) sonu farklı bitiyor ve insanın kafasında 2, filminde acaba ne olacak diye sorgulatıyor 2) ormanda gecen olaylar sürüklüyor lakin alışılmış şeyler KENDİ FİKİRLERİN sonu 2, filmi çıkar hissi verse de çıkmaz ayriyeten bu kadar büyük bir olaya karşı askeri tutumları saçmaydı bana göre bu filmle zamanınızı kaybetmeyin VAKTİNİZİ BU FİLİMLE DEĞİL BAŞKA FİLİM İZLEYEREK GEÇİRİN