Sarmaşık

Batuhan Yakut
Batuhan Yakut

12 Haziran 2020 tarihinde eklendi
KUSURSUZ Bİ PSİKOLOJİ FİLMİ OYUNCULUKLAR MUHTEŞEM SENARYO DESEN ZATEN EFSANE AYRICA SİYASİ AÇIDAN İZLEMEYE ÇALIŞIRSANIZ FİLM DAHA İYİ ANLAYACAKSINIZ.
mevlüt akdoğan
mevlüt akdoğan

18 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Bugün kadar seyrettiğim en kötü film baştan aşağı küfür içerikli zaman kaybı resmen kesinlikle seyretmeyin .Çok uzun zamandır ilk defa yorum yapıyorum çünkü buna duyarsız olamazdım tamam bir zaman kaybı. Yorumlar yanlı sakın inanmayın berbat bir film
mop m
mop m

6 Ocak 2019 tarihinde eklendi
sarmaşık filmi ülkemiz gibi karanlıkta duran aydınlik bir sanat filmi ama korkmamak lazım.uf ve puflar arasında izlenecek bir film değil.zaten hiç bir sanat filmi puf denerek izlenmemeli.politik bir psiko-gerilim filmi.aksine son zamanlarda yapılmış en iyilerden.kapitalist düzenin işleyen akışıyla başlayan,fakat geminin durmasıyla oluşan bir deniz baharı.sözleşmesi olmayan bir düzenin nasıl saplantı halinde infilak ettiğini 6 farklı karakter yani 6 farklı figürle gösteriyor.çağresizlik,korku,isyan.en acımasızin bile bir korkak oldugunu yada çağresiz olduğunu gözler önüne seriyor.gemi durunca nolur.sarmaşık ve salyangoz meteforları tam yerinde.bir baş ucu filmi.kesinlikle izlenmeli
Muammer K
Muammer K

7 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Film cok güzeldi. Bir otoritenin zamanla nasıl kaybolduğunu adım adım izliyorsunuz.aslinda ikili ilişkilerin ast üst ilişkilerinin nekadar da cılız olduğunu film gösteriyor. Ben özellikle yönetmenin muhteşem olduğunu düşünüyorum. Kamera arkasında izledim.yonetmen istediğini almak için önce kendisi rolü oynuyor gösteriyor istediği şeyi. Oyuncular da çok kaliteli. Başrol süperdi. Sarmaşık sahneleri sanki o bunalımı sana yasatircasina etkili.. ben filmi beğendim. İnşallah gerisi gelir.. ellerine sağlık herkesin...
Hikmet E
Hikmet E

5 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Yani böyle yönetmenler gerçekten insana türk sineması için umut veriyor ya herseyiyu harika bir film gerilim harika 
Coşkun Deran
Coşkun Deran

3 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Sakın haaa. Yanından geçmeyin. Sadece bazı gizemler ile filmi izlenir yapmaya çalışmışlar. Tamamen berbat.
Ibrahim Tilhe
Ibrahim Tilhe

21 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Çok kötü zaman kaybı hevesle başladım pişman oldum 2 saatim güme gitti…………………………………………………………………………….