Hesabım
    Mihrez: Cin Padişahı
     Mihrez: Cin Padişahı
    17 Nisan 2015 Sinemada | Korku, Gerilim
    Yönetmen Doğa Can Anafarta
    |
    Senarist Doğa Can Anafarta
    Oyuncular: Melisa Toros, Tarık Ündüz, Doğa Konakoğlu
    Üyeler
    2,5 45 Puanlama, 13 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Doğum günü gelen Betül’ün dört yakın arkadaşı Onur, Şafak, Sibel ve Derin ile bu keyifli günü kamp yaparak kutlamak isterler. Ekibin mizah kaynağı Şafak, eğlenceyi artırmak için bir cin çağırma seansı yapmayı teklif eder; başta zorlansa da herkesi bir şekilde ikna eder. Fakat olacakları elbette hesaba katamaz. Seans esnasında Betül herkesin öldüğü bir halüsinasyon görür ve korkuya kapılır. Kamptan dönerler ama takip eden günlerde arkadaşlarının ve babasının teker teker ortadan yok olduğunu görür. Herkesi kurtarmanın bir çaresini ararken, geçmişten gelen bir günahın bedelini ödediğini fark eder... Kadrosunda Melisa Toros, Tarık Ündüz, Doğa Konakoğlu, Haldun Boysan, Leyla Yüngül ve Gizem İlhan isimlerinin yer aldığı filmin yönetmeni ise Doğa Can Anafarta.

    Mihrez: Cin Padişahı - Teaser 0:33
    Mihrez: Cin Padişahı - Fragman 1:38
    Mihrez: Cin Padişahı - Fragman
    55.932 gösterim

    Ekstra Videolar

    Beyazperdede Bu Hafta (17 - 23 Nisan) 5:09
    Beyazperdede Bu Hafta (17 - 23 Nisan)
    5.029 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    As Sanat'tan Yeni DVD'ler!
    Haberler - Sektörden
    27 Ocak 2016 Çarşamba
    Mihrez: Cin Padişahı Filminin Hediyelerini Kazanan İsimler Belli Oldu
    Haberler - İnternetten Seçtiklerimiz
    Mihrez: Cin Padişahı'nın tişörtlerini kazanan okurlarımız belli oldu.
    30 Nisan 2015 Perşembe
    Hızlı ve Öfkeli 7 Hızını Kesmiyor!
    Haberler - Sektörden
    Serinin yeni bölümü Hızlı ve Öfkeli 7, Türkiye vizyonunun lideri olmaya devam ediyor.
    28 Nisan 2015 Salı
    Beyazperde ve Chantier Films'den Mihrez: Cin Padişahı filminin tişörtleri hediye!
    Haberler - Sektörden
    Tişörtlerden birine sahip olmak için hemen yarışmamıza katılıp, şartları yerine getir, sen kazan!
    16 Nisan 2015 Perşembe
    Vizyonda Bu Hafta!
    Haberler - Özel Dosyalar
    17 Nisan haftasında animasyondan korkuya 10 film sinemalarda! Oyun uyarlaması olan Ejder Yuvası, romantik aşk öyküsü Senden…
    16 Nisan 2015 Perşembe

    Oyuncular

    Melisa Toros
    Rolü : Betül
    Tarık Ündüz
    Rolü : Onur
    Doğa Konakoğlu
    Rolü : Şafak
    Leyla Yüngül
    Rolü : Derin

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    Levent C.
    Levent C.

    Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    19 Nisan 2015 tarihinde eklendi
    Gayet güzel ilginç bi filmdi tebrikler sinir olduğum tek şey seansların dolu oluşu :)
    Dilek G.
    Dilek G.

    1 değerlendirme Takip Et!

    4,0
    17 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
    filmi cok erken sinemadan kaldırdılar izlemek istiyorum ama izliyemıyorum
    Işık S.
    Işık S.

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    28 Nisan 2015 tarihinde eklendi
    Mihrez filmini seyrettim. Çekim ve film efektlerini çok beğendim. Film hakkında yapılan olumsuz eleştirilerin haksızlık olduğunu düşünüyorum. Filmin genç yönetmenini başarılı buldum. Bana bu korku filmini sevdirdi. Teşekkür...
    Bilal T.
    Bilal T.

    1 değerlendirme Takip Et!

    3,5
    21 Nisan 2015 tarihinde eklendi
    Çok muhteşem bir film olmamakla beraber, bu tarz gerçeklik düzeyi yüksek olayları bilmek bunları senaryolaştırmak ve tabi ki bu tarz rolleri oynamak öyle herkezin harcı değil. Kızlar ciddi anlamda filmde isteneni veriyor ben erkek oyuncuların performanslarını çok düşük buldum. Şu anda vizyondaki diğer filmlere baktığımızda tercih edilebilir bir film olduğunu söyleyebilirim. Hele ki bu olayları biraz ...
    Devamını oku

    Fotoğraflar

    Bunları Biliyor musunuz?

    Oyuncular ve Rolleri Hakkında

    Filmin genç başrol oyuncusu Melisa Toros filmi çekerken değil, izlerken bir hayli korktuğunu dile getirdi ve babasını canlandıran Haldun Boysan ile birlikte çalışmaya dair “Onunla olan sahnelerde çok etkilendim. İnanılmaz duygusal ve korku dolu sahnelerimiz vardı. Orada biraz duygu yoğunluğu yaşadım." açıklamasını yaptı.

    Detaylar

    İslam dinine göre her günün bir Cin Padişahı bulunuyor ve bunların en güçlüsü Mihrez El- Ahmer ise bu filmin konusu.

    Teknik Detaylar

    Türkiye’de ilk kez modelleme tekniği ile baştan bir Cin 3D görseli yaratıldı: Filmin içinde Cin’in beden dışında halini ilk hiçbir kaynak kullanmadan ilk defa bu filmde görüyoruz.

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı Chantier Films
    Yapım yılı 2015
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar 4 başlık
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2015, En iyi film: Korku, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2015.

    Yorumlar

    • Adem S.
      son derece kötü bir filmdi kesinlikle izlemeyin derim
    • Sedat B.
      kesinlikle ne korkunçtu nede heycanlı, tam bi komedi filmi, saçma sapan sahneler, senaryo zaten tüm türk cin filmleriyle aynıydı, sıfıra sıfır elde var sıfır, hatta dahada geriledi eksilere düştü.
    • Mazandarani F.
      Filmin fragmanı, Hollywood özentisi olduğunun bir göstergesi gibi. Filmler klişe , hep en güçlü ya ifritler ya cin aşiretleri ... Başka konu kalmadımı memlekette arkadaşlar ? Emeğe saygım sonsuz, oyuncular fragmanda bile çok yapmacık görünüyordu ama belki ilk filim tecrübeleridir yine saygı duyuyorum ve yapıcı buluyorum. Filime düşük oy verdim, oyuncu ve emekçileri ezmek için değil bilakis bukadar büyük prodüksiyon yapmayı becerip filim yapmayı beceremeyen Senarist - Yönetmen - Yapımcı - Prodüktör gruplarını küçümsüyorum çünkü. Ben fragmanından ne kadar basit ve amatörce yapıldığını anladım. Sinemaya giden seyirciye üzülüyorum. Semum diye bir filim vardı oda böyleydi. Bir önceki tecrübemden bu filime gitmemem gerektiğini hissettim. Hasan Karacadağ da kendini otorite görmesin. Bir önceki DABBE filmlerindeki oyuncuların rollerini değiştirip son filminde karşımıza çıkarttı ya onuda defterden tören yaparak sildim. Arkadaş biz enayimiyiz salakmıyız eşekmiyiz ? sizin vizyonunuz oluyorda bizim vizyonumuz olmuyormu ? Ben görsel tasarım - video filim ve düzenleme programlarına çok hakimim. İşin zorluğunuda bilen birisiyim. Bu bakımdan elinizdeki paralarla gidip aşk filmi çocuk filimi komedi filmi çekin. Korku - Gerilim - Psikoloji ciddi felsefe ve yaşanmışlık gerektirir. Sizinkiler gibi 3D-SMAX & GreenBox , After Effects - Premiere dörtlüsü kullanılarak yapılsaydı ooohoooo ..... Yazıktır oyuncularıda ilk kariyer denemelerinde mundar etmeyin.Filmi izlemedim fragman yetti, fragman bile yapamayan adamlardan filim ummak saçma olur. On üstünden SIFIR verdim. Hasan Karacadağ'da bıktırdı artık. Hep aynı tipler konular şekiller. Paranormal Activity tarzı kamera görüntüleri çekimleri. Ayıptır Ayıp ya orjinal ol ya brak. Japonyada tahsil almışsın birde
    • Jale Ajda K.
      bugün izledim bu filmi. yerli korku filmleri arasında standart bir film diyebiliriz, dabbe nin veya musallat'ın beş para etmez klasmanından eksiği yok fazlası vardır bence. benim girdiğim salon full du en ön sıradan izleyebildim ancak. bir de anlamadığım bi korku filmi çıkınca hasan karacadağın paralı askerleri niye her filme yorum yazıyo en büyük komedi bence bu :)
    • Cem D.
      seviyesizce bariz küfür yapılan yorumlar var aşağıda bilmem site yöneticisi veya moderatörleri bunun farkında mı? filmi beğenmez veya eleştirirsin bunda bir sıkıntı yok ama gelip filme veya filmin yönetmenine küfür etmek için klavye delikanlılığına izin verilen bir mecra olduğunu bilmiyordum burasının. ben filmi izleyip beğenenlerdenim ve bazı adam diye ortalıkta dolananlarca beğenilmemesi doğrultusunda o kişilerce aynı safta yer almamanın verdiği dayanılmaz hafiflik ile bu site ile olan ilişkimi sonlandırıyorum.
    • Sezer U.
      Filmi izledim ve aşağıda yazılanlara katılmıyorum. İyi çekilmiş, iyi işlenmiş bir korku filmi.özellikle bir çok türk yapımı korku filmlerini geçmeyi başarmış. Oyunculukları beğenmeyenler olmuş, siz Hasan Karacadağ izlemeye devam edin diyorum. Adam her defasında aynı şeyleri çekip duruyor. Mihrez en azından konu olarak türk korku filmlerinde ayrı bir yerde duruyor bence. Gönül rahatlığıyla gidiniz, izleyiniz diyorum.
    • U?ur G.
      din kitap olayı da bu kadar reklam olan bu günlerde, ucuz, kalitesiz, sadece gişede bir kaç bin kişiyi kandırıp para kazanma amacı güden saçma sapan bir film daha, birazdan biri çıkar filmi izlemeden yorum yaptın der arkadaş, böyle bir filmi izleme sinemaya gidiyorsanız zaten yazmayın buraya kafa açmayın
    Back to Top