Ortalama puan
2,5
19 Puanlama
5
0 Eleştiri
4
1 Eleştiri
3
0 Eleştiri
2
1 Eleştiri
1
3 Eleştiri
0
0 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
Türk yapımı olarak her korku filmini izledigimde maalesef hiçbiri beklentimi karşılamıyor. Çok basit ve saçma bir film. Anlatmak istediği konu verdiği anlam evet inkar edemem güzel bir anlam çıkartıyoruz filmden. Ama filmin işleyişi çok saçma. Maalesef yabancı korku filmlerinin yakınından dahi gecmiyoruz.
Büyük umutlarla gittim , korkamadım , filme odaklanamadım.. Olaylar kopuk , karakterler çok uzaktı bana.. Belkide çitayı yüksek tuttum ondan böyle geldi fakat vasatın üstünde değildi..
Kötü. Fırat Tanış çok güzel bir detay olmuş, zaten tek izlenebilir yer orası. Finali kamu spotu ile kötü Antik Yunan tragedyası arasında, özellikle ana kastta çocuk hariç tüm oyuncular, çok kötü, çoğunun tecrübeli ve eğitimli oyuncular olduğunu bildiğimden hayal kırıklığı daha artıyor.
Özgür Bakar'ı tebrik ederim. Harika bir iş çıkarmış. Ancak bazı eksiklikler var. Bundan dolayı bir puan kırdım. Bazıları sırf yerli film olduğu için az puan veriyor.
Bu işi Haan karacadağ'dan başkası beceremiyo Korkma sıfır .
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler