abdulkerimeser
25 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Yıldız verip eleştirdiğiniz her filmin bir yıldızını alıp öyle değerlendiriyorum. Yani 4 yıldız vermişseniz bir filme büyük ihtimalle 3 yıldızdır onun hakkı. Buna da bombalayıp 3 yıldız vermişsiniz. Bundan da 1 yıldız alıyorum ve kesin 2 yıldızlık bir filmdir diyorum. Gerçi benim gözümde o kadar da etmezde neyse.
O kadar sıkıcı bir filmdi ki 5 yaşındaki oğlum bile zor sabretti sonuna kadar. Orada gecen vakte ve paraniza yazık. Türkler neden şöyle buz devri gibi güzel animasyon yapamaz ki !!
Köstebekgiller çizgi filimini kızım sevdiği için, aynı ekibin sinema filmine de gittim. Maalesef beklentilerimin çok altında kaldı. özellikle karakterler, kostümler ve filmin konusu cocuklara yönelik değildi.
Filmde sempatik karakter yok bir kere. Evrim AKIN, Ruhi SARI, Gül ONAT sevdiğim sanatçılar, ama filmde canladırdıkları roller iticiydi. İzleyici kitlesi çocuklar, kötü karakterlerin başına komik işler gelmeli ki izleyiciler eğlensin.
Çizgi filmin başladığında daha küçük olan başroller de artık genç yaş grubuna gelmişler. çocukluktan çıkmışlar. zaten her iki oyuncu da çok durgunlar maalesef.
Filmin adı köstebekgiller, ama filmde sadece 5 köstebek oynuyor. Bunun yerine keşke köstebekgillerin yer altındaki dünyasını anlatan bir film çekilseydi... belki çocukların daha çok ilgisini çeken fantastik bir film olurdu. yapımcı ve yönetmen çizgi filmin ratingini düşünerek üzerinde çok düşünmeden kolay bir sinema filmi çekmiş, ama gitmeyi düşünenlere tavsiyem olumsuz.