Melisa Y.
1 değerlendirme
10 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat film. Oyuncular oyuncu değil, küfürbazlıkta sınır tanımamışlar adeta. Cinsel açlığın afrikasını yaşayan iki serserinin saçmalıklarını anlatmış. Şiddetle tavsiye etmiyorum. Abartısız söylüyorum, gördüğüm o abazalık sahnelerinden dolayı salondan çıkarken midem bulandı. Parama yazık, sevgilimle günümüz mahvoldu..
Komedi türünde yapılmış bir film fakat ne türünün hakkını veriyor ne film denmesinin hakkını veriyor. Berbat ötesi film. Arkadaşların zoruyla izlemek zorunda kaldığım fakat izlerken ne güldüğüm ne de bir şey hissettiğim, sıkılmaktan uyuya kaldığım bir film kendisi. Rezaletinde ötesinde bir şey.
Çok fazla küfür ve cinsellik var. Filmin komedi olan bir tarafina rastlamadim çünkü kufurlere gülmek için değil kaliteli espiriler için girmiştim. Malesef beklentimin çok altinda kaldi.
Espri ve komedi adına tek sahnesi olmayan ahlaksızlık ve terbiyesizlikten ibaret .aşırı küfür içeren bir film olmuş yazıklar olsun Türk insanına ve Türk sanatçılarına yakışmıyor
Film çok kötü. İki sapığı anlatıyor. Kadınları objeleştirip bunu halka sunuyorlar. 54 liramı geri verin lütfen. Rezalet. Şiddetle tavsiye etmiyorum. Kadınlara saygısızlık.
Ben hayatımda bu kadar ahlaksız bir film izlemedim. ki zaten filmi de edilen uç küfürler ve ahlaksızlıklar yuzunden midem bulandı ve ızleyemedım yarım bıraktım.Biz izlerken utandık siz çekerken nasıl utanmadınız..Verdiğimiz paralar haram zıkkım olsun.Bu filmi çekenlere de , onlara bu fırsatı verenlere de yazıklar olsun.
Hayatımda izlediğim en sarmayan ve sıkıcı filmlerden biriydi. Sürekli silah şiddet ve bolca boş yapılan filmdi. Gündemden espiriler yapilmaya çalışılmış ama gecmedi hic. Kisaca berbat ve vakit kaybi..
Cumali ceberden ve Kadıköy boğasından sonra hayatımda izlediğim en boş filmlerden birisi olabilir. Yani 1 puanı bile haketmiyor o derece kötü o derece saçma.