Hep Yek
2,6

Melisa Y.
Melisa Y.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

10 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat film. Oyuncular oyuncu değil, küfürbazlıkta sınır tanımamışlar adeta. Cinsel açlığın afrikasını yaşayan iki serserinin saçmalıklarını anlatmış. Şiddetle tavsiye etmiyorum. Abartısız söylüyorum, gördüğüm o abazalık sahnelerinden dolayı salondan çıkarken midem bulandı. Parama yazık, sevgilimle günümüz mahvoldu..
Zerpnos
Zerpnos

7 Mart 2017 tarihinde eklendi
Komedi türünde yapılmış bir film fakat ne türünün hakkını veriyor ne film denmesinin hakkını veriyor. Berbat ötesi film. Arkadaşların zoruyla izlemek zorunda kaldığım fakat izlerken ne güldüğüm ne de bir şey hissettiğim, sıkılmaktan uyuya kaldığım bir film kendisi. Rezaletinde ötesinde bir şey.
İsmail T.
İsmail T.

12 Şubat 2016 tarihinde eklendi
32 yaşimdayim su ana kadar izlediğim en kötü ve berat film
Bilet paranız CEBİNİZDE kalsın 0 puan bile etmez
Servet K.
Servet K.

14 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Çok fazla küfür ve cinsellik var. Filmin komedi olan bir tarafina rastlamadim çünkü kufurlere gülmek için değil kaliteli espiriler için girmiştim. Malesef beklentimin çok altinda kaldi.
Yakup Bozkurt
Yakup Bozkurt

21 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Espri ve komedi adına tek sahnesi olmayan ahlaksızlık ve terbiyesizlikten ibaret .aşırı küfür içeren bir film olmuş yazıklar olsun Türk insanına ve Türk sanatçılarına yakışmıyor
Kazım Genç
Kazım Genç

10 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Berbat varoş iğrenç saçmalik 20 dakika zor dayandim çıktım böyle saçma film olmaz kimseye tavsiye etmiyorum
güzel kız Paçacı
güzel kız Paçacı

16 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Film çok kötü. İki sapığı anlatıyor. Kadınları objeleştirip bunu halka sunuyorlar. 54 liramı geri verin lütfen. Rezalet. Şiddetle tavsiye etmiyorum. Kadınlara saygısızlık.
Metin D
Metin D

18 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Komedi filmi yapacağız diye bu kadar argoya küfüre gerek yok. Eğlenmek için gittik bir ton küfür duyduk.
notasiz
notasiz

19 Mart 2019 tarihinde eklendi
Ben hayatımda bu kadar ahlaksız bir film izlemedim. ki zaten filmi de edilen uç küfürler ve ahlaksızlıklar yuzunden midem bulandı ve ızleyemedım yarım bıraktım.Biz izlerken utandık siz çekerken nasıl utanmadınız..Verdiğimiz paralar haram zıkkım olsun.Bu filmi çekenlere de , onlara bu fırsatı verenlere de yazıklar olsun.
Elif Beyza
Elif Beyza

8 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en sarmayan ve sıkıcı filmlerden biriydi. Sürekli silah şiddet ve bolca boş yapılan filmdi. Gündemden espiriler yapilmaya çalışılmış ama gecmedi hic. Kisaca berbat ve vakit kaybi..
Muharrem Taha ESMER
Muharrem Taha ESMER

17 Ocak 2026 tarihinde eklendi
Cumali ceberden ve Kadıköy boğasından sonra hayatımda izlediğim en boş filmlerden birisi olabilir.
Yani 1 puanı bile haketmiyor o derece kötü o derece saçma.