Bana Masal Anlatma
3,9

ahmet S.
ahmet S.

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Bugünlerde izlenebilecek en güzel film. Gerçi yılmaz erdoğan olurda güzel olmaz mı?
Gulsen O.
Gulsen O.

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
film umduğumdan daha güzel çıktı.Kesinlikle gülmek isteyenlerin ilk tercihi olmalı.iyi seyirler.
dilek C.
dilek C.

25 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Eh iste ... komik, guldum ama bu kadar puani bu filmemi vermisler.. yuh demektende kendimi alamadim seyredilir ama beklentiyi düşük tutmakta fayda var.
Ömer T.
Ömer T.

13 Ocak 2015 tarihinde eklendi
küfürün Türk sinemasından çıktığı veya da zayıfladığını görmek beni şahsen çok mutlu etti. ironi ve absürd komedinin karışımı eee burak AKSAK varsa zaten bu olurdu diye düşünmekten de alamıyorum kendimi. gerçekten hoş güzel başından sonuna kadar gülümsetti beni bazı yerlerde ki kahkalarımı söylemezsem ayıp olur ama :)
Hüseyin Ö.
Hüseyin Ö.

31 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Film gayet güzel devam filmi olur inşallah ama nedense ben biraz dizi Havası yapıla bilir bi filme benzettim ama gayet güzel
İrem G.
İrem G.

17 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Cok güzel bir film yer yer durulmalar oldu filmde ama bol bol gulebileceginiz bir film özellikle cengiz bozkurt icin izlemelisiniz.
srkn l.
srkn l.

27 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Burdaki yorumları filme gitmeden okumuştum.söyle guzel böyle gulmekten kırıldık deyince bizde gidelim dedik.hatta abarttıklarını duşundüm.ama gercekten komik bir film olmuş.senaryoda guzel sadece peri kızın gelmesi saçma geldi bana. Demekki cüzi oyuncularlada guzel film çekiliyormuş.kıvanc ve kenanada gerek yokmuş.bide en önemlisi iki yeri saymazsak kufursuz bir film olmuş.hiç düşünmeden hadi sinemaya.eşimle ben çok begendik
Orhan A.
Orhan A.

30 Ocak 2015 tarihinde eklendi
10 üzerinde 10 super.fevkalade küfürsüz komedi aile içi bir film son yillarin en iyi komedisi valla insan bu filmi izledikten sonra boyle komediye hasret kaldiginin farkina variyor.tabi cengiz bozkuta da parantez acmak gerekiyor bu adam bir harika :) anlatilmaz izlenir izleyin
TAHSİN M.
TAHSİN M.

2 Şubat 2015 tarihinde eklendi
bence seneryo olarak ta basıt ama gayet guzel oyunculuk iyi kurgu guzel beğendim
Berk D.
Berk D.

4 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Çok çok çok iyi hem romantiklik hem de komedi hepsi bir arada zaten türde bu ama yansıtabilmişler. Gitmenizi öneririm. Son zamanlarda 3 adet film daha izledim vizyon şuan açıkça vasat durumda ama bu film cidden hepsinden iyi.
Berre Ş.
Berre Ş.

4 Şubat 2015 tarihinde eklendi
arkadaşlar süper bir film öneririm çok komik 10 numara gidin sizde aynısını söyleyeceksiniz <3
serkan23
serkan23

18 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Bence çok güzel ve naif bir hikaye BKM güzel iş çıkarmış elinize sağlık...
Sercan H.
Sercan H.

15 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Burak aksak filmi olduğu hemen anlaşılan güldürmeyi bilen bir film olmuş Burak aksak tarzı güldüren aralarda ince akılcı espriler yapan absürtlük içeren film. izlediğiniz zaman çoğunlukla eğlendiğiniz için filmin konusu vs. çok dikkat etmiyor insan eğlenmek için gidilebilecek çok hoş bir film olmuş başarılar.
Burcu R.
Burcu R.

25 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Tek kelime bayıldım basta ask sana benzere gitecektik yer yoktu bundada 6 yer vardı ne kadar istemesemde girdim ama pisman degilim cok mutluyum bayıldım gidilmesi gerekiyor turkler boyle guzel filmler yapamıyabiliyor o yuzden muazzam
Onur T.
Onur T.

29 Ocak 2015 tarihinde eklendi
bence cok güzel ve komik bir flimdi izlemiyenlerin biran önce izlemelerini dilerim