Bana Masal Anlatma
3,9

Baris C.
Baris C.

21 Ocak 2015 tarihinde eklendi
On Numara Türk filmi klasikligin ve alışılmışligin dışında güzel bir yapım
Canan B.
Canan B.

19 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Bu güne kadar en iyi komedi filmiydi harikaydı  tavsiye ederim
srkn l.
srkn l.

27 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Burdaki yorumları filme gitmeden okumuştum.söyle guzel böyle gulmekten kırıldık deyince bizde gidelim dedik.hatta abarttıklarını duşundüm.ama gercekten komik bir film olmuş.senaryoda guzel sadece peri kızın gelmesi saçma geldi bana. Demekki cüzi oyuncularlada guzel film çekiliyormuş.kıvanc ve kenanada gerek yokmuş.bide en önemlisi iki yeri saymazsak kufursuz bir film olmuş.hiç düşünmeden hadi sinemaya.eşimle ben çok begendik
Ali U.
Ali U.

16 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Küfür yok. Gülerken aniden duygulanıyor, duygulandığın anda sürprizle gülebiliyorsun. Son yıllarda mutlu ayrıldığım nadir filmlerden biri. BKM varsa iyi bir şey çıkıyor.
Hakan K.
Hakan K.

16 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Gerçekten küfürsüz komediye Çok güzel bir örnek olmuş tebrikler burak aksak
Isa V.
Isa V.

16 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Son yıllarda en beğendiğim Türk yapımı komedi filmi. Bel altı esprilerden uzak ailecek izlenebilecek bir film. kesinlikle tavsiye ederim.
Selcan B.
Selcan B.

16 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Eğlenceli ve samimi, içten ve bol kahkahalı. Bana Masal Anlatma çocukluğumuz tadında. Leyla ile Mecnun sever biri olarak bu filmi şiddetle tavsiye ediyorum. Tüm salonun kahkahalarla dolması sanırım filmi izlemek için en iyi sebeplerden biri. Burak Aksak mükemmel bir iş çıkarmış :)
Jackson A.
Jackson A.

15 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Hiç bitmesin istediğiniz anlar olur ya , işte öyle bir film olmuş. Hiç bitmesin istiyorsunuz. Burak Aksak'ın ilk sinema filmi olduğu için bazı şeylere göz yumulabilir. Aslında bu senaryo altyapısından çok sağlam bir dizi bile çıkabilirdi. Hafta içi izledim haftaya gidip tekrar izleyeceğim. Bu ekibin Türk sinemasına daha çok hizmet edeceğini düşünüyorum. İstisnasız son yıllarda izlediğim en iyi film, biracık da Leyla ile Mecnun seviyorsanız gülmekten yorulacaksınız.
Ömer T.
Ömer T.

13 Ocak 2015 tarihinde eklendi
küfürün Türk sinemasından çıktığı veya da zayıfladığını görmek beni şahsen çok mutlu etti. ironi ve absürd komedinin karışımı eee burak AKSAK varsa zaten bu olurdu diye düşünmekten de alamıyorum kendimi. gerçekten hoş güzel başından sonuna kadar gülümsetti beni bazı yerlerde ki kahkalarımı söylemezsem ayıp olur ama :)
Engin Yüksel
Engin Yüksel

13 Ocak 2015 tarihinde eklendi
hayatı Suriçi'nde öğrendik unutmuşuz özür dileriz bunu bize beyazperdede yeniden hatırlattı.Surlara sevdasını burç burç dikenlerin öyküsü.Översem abartırım surların sürgün sevdalarına gark ola ola bu masal izlenir O GEMİ MUTLAKA GELECEK BİR GÜN 10/10
maglata
maglata

13 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film,herkes görmeli,komedi,aynı zamanda düşündürüyor,Unuttuğumuz iyii mahalle insanları,sevgi,şimdilerde çooooooooooook uzak gibi .....
Stratejik D.
Stratejik D.

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
vizyondaki filmleri genel itibariyle izlerim son zamanlarda izlediğim en iyi komedi filmi beklentilerimin çok çok üstündeydi kesinlikle izlenmesi gereken bir film....
Sıla D.
Sıla D.

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir film .Kahkahalarla izleyen bir film.Filmde emeği geçen herkese gönülden kutluyorum.
secilemre
secilemre

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Burak Aksak'ın Leyla ile Mecnun'daki başarısının bir tesadüf olmadığını gösteren, çok eğlenceli, şahane ince detayları olan, zeka ürünü bir film. Her karakterin kendi içinde yoğunluğunun olması, her karaktere başrol edasında duygu sığdırması Burak Aksak'ın en güzel yönlerinden biri. Leyla ile Mecnun hayranlarına filmde küçük mesajlar sığdırması eminim ki beni mest ettiği gibi tüm fanları da mest edecek hatta özlettirecek. Özetle, film baştan sonra hep hareketli, hep eğlenceli. Muhakkak izlenmesi gerek. Eminim "Bana Masal Anlatma" son zamanlarda çıkan zekadan yoksun bir çok komedi filminin tozunu attıracak.
Cem E.
Cem E.

11 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Burak Aksak yine yapmış yapacağını on numara beş yıldızlık film şiddetle tavsiye ediyorum herkese.