Son yıllarda izlediğim en iyi komedi filmleri arasında.. Türk ve yabancı.. Negatif yorum yapanları anlayamıyorum , hiç mi mizah anlayışları yok , bre mübarek! Hiçbir şeye gülmediysen şahinle gezen zencilere gül be..
Vay arkadaş... Bu ne güzel bir filmdir. Yeni izleme fırsatım oldu. Çok sıcak, çok güzel bir hikaye. Oyunculukların tamamı başarılı. Su gibi aktı film. Kahkaha attığım sahneler oldu. Tavsiye ederim.
Fatih ARTMAN ı Behzat Ç deki Harun karakterinden sonra görmek çok güzeldi , sonunda biraz havada kaldı bazı konular ama film çok yerinde bir mezaha sahip hiç sıkılmadan izledim ...
bayıldım... cidden çok saçma yerleri var kurgusu falan ama muhteşem. yani saçmalığı sıkmıyor insanı. cidden güldüren bir film ben filmden sonra bile uzun süre gülümsedim
Küfür yok. Gülerken aniden duygulanıyor, duygulandığın anda sürprizle gülebiliyorsun. Son yıllarda mutlu ayrıldığım nadir filmlerden biri. BKM varsa iyi bir şey çıkıyor.
Mükemmel bir film gülmekten kırıldık arkadaşlarla birlikte çaycı nafi minibüsçü müthiş mükemmel bir film izlemeyen kaybeder o kadar net konuşuyorum bu filmi izleyip kötü yorum yapan arkadaşlara hiç bir şey demiyorum zaten ,!!!
Son yıllarda Turk komedi yapımda en iyi film diyebilirim. Espriler, senaryo konu kurgu harika. Belden aşağı chic vuruvurulmuşamis. Ailecek de gidilebilecek bir film. Siddetle tavsiye edilir.