Bana Masal Anlatma
3,9

Beytullah B.
Beytullah B.

25 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Burak aksak'ın Leyla İle Mecnun dan bu yana hayranıyım bunu gizleyemem. Filmini duyunca koşa koşa gittim, ne yazsa izlenir dedim. Şunu belirteyim Türk insanı sadece küfüre güler anlayışını yansıtmadığı için teşekkürü kendisine borç biliyorum. Film çok güzeldi çok güldük, çok hüzünlendik, oyuncu kadrosunu gördükçe zaten çok şaşırdık. Filmin bittiğine üzülebilirsiniz yani ben üzüldüm 2 açıdan; 1 - Eğlenceli gidiyordu neden bitti. 2 - Çok eksik vardı bazı şeyler hep havada kaldı. neden?
FATİH Y.
FATİH Y.

10 Ocak 2015 tarihinde eklendi
SON ZAMANLARDA SİNEMAMIZ DA HER ZAMAN OLDUĞUNDAN DAHA KÖTÜ KOMEDİ FİLMLERİ DÖNÜYOR. GUPSE ÖZAY'I SEVERİZ AMA DELİHA GERÇEKTEN OLMAYAN BİR İŞTİ BİLETLER BİRÇOK YERDE PROMOSYON OLARAK DAĞITILDI. AYNI ZAMANDA BİZDE "KÜFÜRLE GÜLDÜRMEK" DİYE BİR OLAY VAR(MESELA YUSUF YUSUF REZALETİ GİBİ).

TÜM BUNLAR GÖZ ÖNÜNE ALINDIĞINDA BİZİ YİNE KENDİ HAYAL DÜNYASINA MİSAFİR EDEN BURAK AKSAK YÖNETMENLİK KOLTUĞUNA OTURMUŞ OLARAK KARŞIMIZA ÇIKIYOR.TAM BİR MAHALLE KOMEDİSİ OLMANIN YANI SIRA FİLMİN ÇEKİLDİĞİ SURİÇİ'N DE YIKILMAYA KARŞI DİRENMESİ BİZDE İSTER İSTEMEZ BİR HEYECANA NEDEN OLUYOR.AYRICA LEYLA İLE MECNUN'DAN ALIŞTIĞIMIZ GÖNDERMELER LAFI GEDİĞİNE "LAPPSS" DİYE KOYUYOR.

FATİH ARTMAN VE HANDE DOĞANDEMİR OYUNCULUKLARINI KATLAMIŞKEN CENGİZ BOZKURT İLE ARKADAŞLARI DA FİLMİ FARKLI BOYUTLARA TAŞIYOR.AMA EN DUYGUSAL SAHNE İKİ YAN KARAKTER OLAN GÜRKAN UYGUN VE GÖKÇE BAHADIR'DA GİZLİ.

TÜM TÜRKİYE HAYIRLI OLSUN GENCECİK VE FİKİRLERİ KENDİNDEN SONRAKİLERE MİRAS KALACAK BİR YÖNETMEN DOĞDU.

BU ARADA UNUTMADAN SÖYLEYELİM "O GÖK DELENLER ÖLEN ŞEHRİN MEZAR TAŞLARI"
secilemre
secilemre

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Burak Aksak'ın Leyla ile Mecnun'daki başarısının bir tesadüf olmadığını gösteren, çok eğlenceli, şahane ince detayları olan, zeka ürünü bir film. Her karakterin kendi içinde yoğunluğunun olması, her karaktere başrol edasında duygu sığdırması Burak Aksak'ın en güzel yönlerinden biri. Leyla ile Mecnun hayranlarına filmde küçük mesajlar sığdırması eminim ki beni mest ettiği gibi tüm fanları da mest edecek hatta özlettirecek. Özetle, film baştan sonra hep hareketli, hep eğlenceli. Muhakkak izlenmesi gerek. Eminim "Bana Masal Anlatma" son zamanlarda çıkan zekadan yoksun bir çok komedi filminin tozunu attıracak.
Ömer T.
Ömer T.

13 Ocak 2015 tarihinde eklendi
küfürün Türk sinemasından çıktığı veya da zayıfladığını görmek beni şahsen çok mutlu etti. ironi ve absürd komedinin karışımı eee burak AKSAK varsa zaten bu olurdu diye düşünmekten de alamıyorum kendimi. gerçekten hoş güzel başından sonuna kadar gülümsetti beni bazı yerlerde ki kahkalarımı söylemezsem ayıp olur ama :)
Evren Fidan
Evren Fidan

23 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Fatih ARTMAN ı Behzat Ç deki Harun karakterinden sonra görmek çok güzeldi , sonunda biraz havada kaldı bazı konular ama film çok yerinde bir mezaha sahip hiç sıkılmadan izledim ...
Hüseyin Ö.
Hüseyin Ö.

31 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Film gayet güzel devam filmi olur inşallah ama nedense ben biraz dizi Havası yapıla bilir bi filme benzettim ama gayet güzel
Tayfun K.
Tayfun K.

31 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Güzel Film. Zaman kaybı değil ama çok büyük beklentiler ile gitmeyin.
Pinar B.
Pinar B.

6 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Çok keyifli bir filmdi. Evde izlemesi de çok keyifli olacak.
Sercan G.
Sercan G.

13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Son yıllarda Turk komedi yapımda en iyi film diyebilirim. Espriler, senaryo konu kurgu harika. Belden aşağı chic vuruvurulmuşamis. Ailecek de gidilebilecek bir film. Siddetle tavsiye edilir.
İrem G.
İrem G.

17 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Cok güzel bir film yer yer durulmalar oldu filmde ama bol bol gulebileceginiz bir film özellikle cengiz bozkurt icin izlemelisiniz.
srkn l.
srkn l.

27 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Burdaki yorumları filme gitmeden okumuştum.söyle guzel böyle gulmekten kırıldık deyince bizde gidelim dedik.hatta abarttıklarını duşundüm.ama gercekten komik bir film olmuş.senaryoda guzel sadece peri kızın gelmesi saçma geldi bana. Demekki cüzi oyuncularlada guzel film çekiliyormuş.kıvanc ve kenanada gerek yokmuş.bide en önemlisi iki yeri saymazsak kufursuz bir film olmuş.hiç düşünmeden hadi sinemaya.eşimle ben çok begendik
G.Bale11
G.Bale11

24 Ocak 2015 tarihinde eklendi
muhteşem bir film olmuş son yıllarda izlediğim en güzel komedilerden biri gökçe bahadır ve gürkan uygunun aradaki hikayesi filmi biraz bozuyor.
Orhan A.
Orhan A.

30 Ocak 2015 tarihinde eklendi
10 üzerinde 10 super.fevkalade küfürsüz komedi aile içi bir film son yillarin en iyi komedisi valla insan bu filmi izledikten sonra boyle komediye hasret kaldiginin farkina variyor.tabi cengiz bozkuta da parantez acmak gerekiyor bu adam bir harika :) anlatilmaz izlenir izleyin
TAHSİN M.
TAHSİN M.

2 Şubat 2015 tarihinde eklendi
bence seneryo olarak ta basıt ama gayet guzel oyunculuk iyi kurgu guzel beğendim
Berk D.
Berk D.

4 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Çok çok çok iyi hem romantiklik hem de komedi hepsi bir arada zaten türde bu ama yansıtabilmişler. Gitmenizi öneririm. Son zamanlarda 3 adet film daha izledim vizyon şuan açıkça vasat durumda ama bu film cidden hepsinden iyi.