Bana Masal Anlatma
3,9

Berre Ş.
Berre Ş.

4 Şubat 2015 tarihinde eklendi
arkadaşlar süper bir film öneririm çok komik 10 numara gidin sizde aynısını söyleyeceksiniz <3
Zafer H.
Zafer H.

13 Nisan 2015 tarihinde eklendi
bir ton kendine has sağlam oyuncu ,güzel denebilecek bir senaryo ,ve fakat torpille mi nereden geldiği belli olmayan başrol oyuncusu Fatih Artman..o kadar sırıtmış ki rolde ,enseme ağrı girdi kötü oyunculuğu yüzünden ve yarıda bıraktım filmi...
dilek C.
dilek C.

25 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Eh iste ... komik, guldum ama bu kadar puani bu filmemi vermisler.. yuh demektende kendimi alamadim seyredilir ama beklentiyi düşük tutmakta fayda var.
mehmet fatih d.
mehmet fatih d.

10 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Sinema kötü yapımlarla dolu ama burak aksak keza selçuk aydemir filme kalite katan insanlar Bana Masal Anlatma Türk sineması için bir basyapit bir kült olma niteliginde recep ivedigin rekortmen olduğu ülkede gise rekoru kirmasını beklemek sacma olur ama insallah iyi bir gise yapar Burak Aksagin filmlerine ihtiyacimiz var iki gunde iki kere gittim Allah yollarini acik etsin
Ümmühan A.
Ümmühan A.

10 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Şiddetle tavsiye ediyorum Leyla'yı özleyenler Burak Aksak zekasını özleyenlere, Gülmek kafa dağıtmak isteyenler mutlaka izleyin çok samimi ,çok sıcak bir film
Fatih D.
Fatih D.

11 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Cok kaliteli kufursuz gulduren ask duygu komedi insanlik hepsi bir arada uzun yildirboyle kahkaha atmadim izlemenizi tavsiye ederim
Egemen E.
Egemen E.

11 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Son Yılların en güzel komedi filmi. Şiddetle tavsiye ederim. Küfür dışında her şey var. Muhteşemdir Burak Aksak...
Onur A.
Onur A.

11 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Mükemmel absürd komedi , kurgusu da mükemmel,leyla ile mecnun senaristinin etkileri de dogal olarak gözüküyor
Erhan T.
Erhan T.

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
cok iyi bir komedi filmi ayni zamanda duygusal ve insanlik filmi izlemenizi tavsiye ederim ...
Sercan H.
Sercan H.

15 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Burak aksak filmi olduğu hemen anlaşılan güldürmeyi bilen bir film olmuş Burak aksak tarzı güldüren aralarda ince akılcı espriler yapan absürtlük içeren film. izlediğiniz zaman çoğunlukla eğlendiğiniz için filmin konusu vs. çok dikkat etmiyor insan eğlenmek için gidilebilecek çok hoş bir film olmuş başarılar.
Isa V.
Isa V.

16 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Son yıllarda en beğendiğim Türk yapımı komedi filmi. Bel altı esprilerden uzak ailecek izlenebilecek bir film. kesinlikle tavsiye ederim.
Hakan K.
Hakan K.

16 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Gerçekten küfürsüz komediye Çok güzel bir örnek olmuş tebrikler burak aksak
Canan B.
Canan B.

19 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Bu güne kadar en iyi komedi filmiydi harikaydı  tavsiye ederim
Rukiye D.
Rukiye D.

21 Ocak 2015 tarihinde eklendi
film ile ilgili yarim kalmis nerimanla jiletin hikayesi gereksizdi gibi elestiriler var ki hikayenin sonu jilet ile nerimanda gizlidir. onlar olmasaydi iste o zaman film yarim kalmis olurdu. tekrar izlediginizde ne demek istedigimi anlayacaginizi saniyorum. burak aksak lm izleyicisini yaniltmamis harika is cikarmis. eline saglik
Levent B.
Levent B.

25 Ocak 2015 tarihinde eklendi
cumartesi akşamı evde sıkılırken beyazperdedeki yorumlara bakarak 23 :45 seansına gittim , kim bu filme burada bu kadar neden puan vermiş anlamakta zorluk çekiyorum , 3-5 sahne harici neredeyse erken çıkıp eve geçecektim , şu puan verenlerin belki bir bildiği vardır diye kalmayı tercih ettim , bitiş sahnesini ancak bu gereksiz film bu kadar anlamsız biter diye anlatabilrim.