Burcu R.
1 değerlendirme
25 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Tek kelime bayıldım basta ask sana benzere gitecektik yer yoktu bundada 6 yer vardı ne kadar istemesemde girdim ama pisman degilim cok mutluyum bayıldım gidilmesi gerekiyor turkler boyle guzel filmler yapamıyabiliyor o yuzden muazzam
Film tam aile komedisi. Kemal Sunal filmleri tadında defalarca izlensede yine güldürür yine hüzenlendirir. Küfürsüz, samimi yine göndermeler falan eline sağlık Burak Aksak. Filmi beğenmeyenler küfürlü komedi sevenler onlara hitapetmediği için de normal tabii
Bence film güzel değildi. Neden bu kadar olumlu yorum yazılmış anlamadım. Çok sıkılmadım izlerken ama yalnızca bir kez güldüm. Sinemada para vermeye değecek bir film değil. Artık daha iyi komedi filmleri bekliyoruz.
Harika bir film çekeninde oynayanın da yazanında hakkını verdiği film olmuş. Helal olsun.Yer yer gülünç, yer yer romantik yer yer kıro bir film süper olmuş. 2. Serisini görmek isterim...
Mükkemmel... Ötesi Burak aksak ve Cengiz bozkurt için ayrı bir 5 yıldız Leyla ile Mecnun düğün dernek kardeş payı işler güçleri izleyenlerin gülebileceği filmdi özlüyorum keşke böyle filmler olsa....