gogola
25 Mart 2011 tarihinde eklendi
Film başarılı, özellikle çocuklar süper. Bence zayıf karekter baba. Çocuklara mest olacaksınız süper oynuyorlar.
Dönemin havası ve ortamı çok güzel yansıtılmış. Garibanlığın ve yoksulluğun ne olduğu çok iyi anlatılıyor. İrlandanın sanki o günlerini yaşıyormuşsunuz gibi.. Film çok sıcak ve sevimli. İnsanı kendine izlettiriyor. Çocukların saflığı ve ortamda bile mutlu oluşları, kardeşlerin ölümlerinin çocuk gözünden izlenimleri çok başarılı.
kitabını çok beğenmiştim.bi gece yarısı tv de bi film başladı.kısa şortlu küçük bir çocuk havanın buluıtlu olduğu bir sabah, hızlı hızlı koşuyordu sokakta.ve soluk soluğa kalmış bir şekilde evin kapısını çalıyordu.angela'nın külleri denince aklıma hep bu sahne gelir nedense.. birinin bu zor hayat koşullarından gelip şu an öğretmenlik yapması(yanılmıyorum değil mi?) inana helal olsun dedirtiyor sadece.ve ewet birileri böyle bir hayat sürüyor hala, belki de daha da kötü bir hayat..onlar akşam ne yiyeceklerini düşünürken, rahatı yerinde olanlar hangisini yesem acaba diye düşünüyor..