selmayurdasavas
11 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kitabını da okumus ve cok beğenmiştim.Kitaptan uyarlanan ilmler genelde yavan kalır, kitaptaki tat kalmaz ağzınızda ama bu film kitapla cok paralel ve acıkcası bır eksık bulamadım.145 dk nın nasıl gectığını anamadım bile.Oyunculuklar da cok gercekcıydi...10/10
Muhteşem bi film yönetmenlik, oyunculuklar, görüntü ve sanat yönetmenliği hepsi çok iyi...kesinlikle ama kesinlikle izlenmeli...hayatın gerçekleri...! favorim ve 10/10
Unutulmaz bir filmdir benim için, izlememim üzerinden yıllar geçti, bu filmi unutamadım. Hala bazen aklıma gelir orada yaşanan yoksulluk dramı. İnsanların düşünmesini sağlayan müthiş bir Alan Parke filmi.
işte dram böyle olur dedirten bir film ya.izlerken içinizi sızlatan bir film.kesinlikle çok duygusal ve acıklı bir hikaye mutlaka seyredilmesi gereken önemli bir film.zaten kitabı falanda ödül almıs harika bi film 10/10
bu filmi izlerken yeteri kadar hissedilmiyen bişey var kitabını okuduğunuz zaman göreceksiniz hikayeyi sanki gerçekten bir çocuk anlatıyormuş gibi hissediyosunuz normalde bu tür çocukluk anlatan romanlarda o kişinin büyüyüp çocukluğunu anlattığı hissine kapılırız hep gorkinin çocukluğum u gibi mesela ama burda anlatım gerçekten müthiş filme gelirsek herşeyiyle kusursuz denebilecek kalitede ne yönetmeni nede oyuncuları tanımıyorum ama sinema dağarcığınızda ilk sıralara yerleşeceğinden eminim izlemeyenler için tabi
arkadaşlar gerçekten hayatın içinden sıcacık bir film. gerçek yaşam öyküsünden uyarlanamış olması daha cazip hala getiriyor. kitaplarıda güzel! bu film sadece ilk kitabı anlatıyor. İkinci kitap ise umuda doğru küçük mikenin amerika mecaralarını anlatıyor. zaten irlanda hikayeleri her zaman süperdir