10/9 muteşem bir film. Baştan sona ilgiyle izledim. Alan Parker in bana göre en iyi 3 filminden biri. Sağlam bir kurgusu var ve oyunculuklar da abartısız...Arşivimde önemli bir yeri bulunmaktadır.
ben bu filmin kitabını okumuştum.gerçekten hiç bu kadar etkilendiğim bir hikaye olmamıştı.bir türlü filmini izleyemedim ama arkadaşların dediğine göre filme de hikayenin güzelliği yansımış...
Frank McCourt'ın pulitzer ödüllü otobiyografik romanından sinemaya yönetmen Alan Parker tarafından uyarlanan etkileyici ve hüzünlü bir drama.Emily Watson ve Robert Carlyle'in oyunculukları içinde görülmeye değer.
işte dram böyle olur dedirten bir film ya.izlerken içinizi sızlatan bir film.kesinlikle çok duygusal ve acıklı bir hikaye mutlaka seyredilmesi gereken önemli bir film.zaten kitabı falanda ödül almıs harika bi film 10/10
Unutulmaz bir filmdir benim için, izlememim üzerinden yıllar geçti, bu filmi unutamadım. Hala bazen aklıma gelir orada yaşanan yoksulluk dramı. İnsanların düşünmesini sağlayan müthiş bir Alan Parke filmi.
Muhteşem bi film yönetmenlik, oyunculuklar, görüntü ve sanat yönetmenliği hepsi çok iyi...kesinlikle ama kesinlikle izlenmeli...hayatın gerçekleri...! favorim ve 10/10
seyrettiğim en ii dram filmi bence bu kadar guzel bir anlatım oyunculuk olamaz emıly watson tabiiki yıne bu rolun kadını harıkalar yaratıyor...bu film mutlaka her sınema seyırcısının izlemesi gereken bir yapım..klasık..
Film başarılı, özellikle çocuklar süper. Bence zayıf karekter baba. Çocuklara mest olacaksınız süper oynuyorlar.
Dönemin havası ve ortamı çok güzel yansıtılmış. Garibanlığın ve yoksulluğun ne olduğu çok iyi anlatılıyor. İrlandanın sanki o günlerini yaşıyormuşsunuz gibi.. Film çok sıcak ve sevimli. İnsanı kendine izlettiriyor. Çocukların saflığı ve ortamda bile mutlu oluşları, kardeşlerin ölümlerinin çocuk gözünden izlenimleri çok başarılı.