iyi bir korku filmi izleyicisi olmadığım halde kırk yılın başında bir filme gideyim dedim ve yanlış bir karak verip bu filmi izledim.filmin başınde "iyi güzel belki korkutabilir" diye düşündüm ama filmin sonunda anladım ki bu filmden bile korkmayacağım.gene hollywood klişesi ile bitiyor.japon sinema özentiliği hiç de başarılı değildi.
çok kalitesiz. klasik şehirden ayrılıp hayaletli bir eve taşınma hikayesi. gerilim yaratmak için ses efektlerine bu kadar ihtiyaç duyan başka bi film yoktur sanırım. kargalarla insanı korkutmaya çalışan bu zihniyeti anlamıyorum. senaryo çok basit.. kesinlikle tavsiye etmem
açık söyleyeyim böyle filme böyle eleştiri aldığım için yönetmenden daha çok üzülmüşümdür. Hayatımda izlediğim en güzsel korku filmleri arasına aldım bu filmi...Şiddetle öneriyorum mutlaka herkes izlesin...Her 5 dk'da bir korku istiyorsanız izleyin ayrıca çok güzel Adrenalinli sahneler var özellikler filmde banko muhteşem olarak gösterebileceğim bir yetişkin kızla küçük bir bebeğin kucak kucağa bire sahnesi varki hele koydukları müziği de düşünecek olursak Harika bi film...10/10
Aman aman bi film olmasa da korku filmi açısından izlenebilir farklı sayılabilir bi film olmuş.Senaryo da güzel çiftçi olayı bence iyi oturtulmuş filme.Çoğu kişinin zevk alacağı düşünüyorum deneyin derim henüz izlemediyseniz.
şimdilerin bellası bu filmde jess. bella da jess de başarısız şekilde canlandırılmış. oyunculuk vasat bu kızda. filmin genelinden paçayı yırtıyor sadece. burda ufaklık twilightda edward sayesnde
ben şahsen sıkıldım artık bu tip filmlerden..bunları çekenler sıkılmadı bir türlü..bedavaya mı yapılıyo dite merak ediyorum..bilindik hayaletler ve 10 korku filmden 8'inde olduğu gibi terketmedikleri bir ev ve bunun üzerine hazırşlanmış bir kurgu...offf offf bu mu film yazık bu aldığı puana 10/3
bir önceki yorumu yazan arkadaş ne kadar iyi özetlemiş kesinlik le kocaman bir deja-vu kocaman bir beceriksizlik.. sonuna kadar izlediğime inanamıyorum berbat..
ya halka garez benzeri bir film ama efekler ve tarzı farklı biraz izlenilerbilir sonu nu merak ediyorum frağmandan nerdesye senayoyu okumuş gibi oldum :))
film sadece ses efektleriyle korkutmaya çalışmış gerisi klasik konu ıssız bi eve taşınan aile asi genç sonu bile öncekiler gibi kesinlikle vasat yani verdiiniz paraya üzülmeyin.