ilkayozturk86
10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
cok basit bir film hala böyle basit korku gerilim filmi yapıyorlar ya şaşıyorum bence pek ilgi cekici degil her zaman ki gibi hep aynı klasik filmlerden zaman kaybı olarak düsünuyorum
Japon korku filmi endüstrisinden bir klasik daha işte, hep aynı hikaye zaten: bir aile veya bir grup genç ıssız bir yerde bir eve gelir, yerleşir. Garip olayların ardı arkası kesilmez ve bunlar herkes farkına varana kadar aynı kişinin başına gelir. Ancak bu filmin sonunun iyi bitmesine çok sevindim, eğer muallakta bıraksalardı ya da kötü bir son olsaydı, o gerilimli gece bitmek bilmezdi benim için. Müzikler ve sahneler o kadar iyi senkronize ediliyor ki bu filmde korkulmayacak bi sahne bile geriyor sizi. Korkmak ve gerilmek için izleyebilrseniz, ancak psikolojisi hassas olanlar ve bu tür doğaüstü olaylardan çabuk etkilenenler izlemesin! Kalıcı kabuslara neden olabilir:(
diğre korku filmleriyle arasındaki tek fark herşeyin bu filmde güpegündüz gelişmesi. bu hoşuma gitti.onun dışındaki herşey klişe. ama ben başarılı buldum.
Son zamanlarda çekilmiş gerilim filimleriyle hemen hemen aynı senaryo aynı nakarat çok kötü diiil ama iyide değil fena sayılmaz orta şekerli vaktiniz varsa tadına bakın derim
bu film için sölencek pek fazla bişey yok açıkcası kötü bir film klasik bir korku filmi senaryo çok basit bide insanları çok basit şeylerle korkutmaya çaılşmışlar bi kargayla insanları ne kadr korkuta bilceklerini zannediyolar ??? korkanları bilemem :D
filme gittim garez ve karabasanıda izlemiştim. aynı yapımcı sam raimi olduğu için bende garezi beğendiğim içim garezin güzelliğine güvenerek gittim ve bir iki ani ses ve görüntü ile korkarak ve bütün bu tür filmlere benzeterek ve sanki tvde oynatılan bu tür ıssız korku filmlerini sinemada izlemiş gibi salondan mutsuzlukla çıktım vakit kaybı filmden tek aklımda kalan filmin küçük karakteri ben in tatlılığı ve ablasının güzelliği :Dama korktuğumu kabul ediyorum
ya ben bhu filme gitmek istiyordum arkadaşımla... ama yorumlardan sonra şevkim kalmadı... biraz insafsızca yazıyorsunuz yorumları... onlar o kadar para emek masraf ama yapılan yorum... kötü... bitti bu kadar istediğin kadar para ver kötü... ama size inat gideceğğim filme... inşallah arkadaşlar haklıymışsınız demem :)
Hep aynı tarzdan bıkmadılar, usanmadılar.Küçük cocuk, çiftlik , hayalet mayalet.. 50 tane film var boyle pek guzel olacagını sanmıyorum.İzleyelim görelim.
film başta saçma sapan gerilim filmlerine benzzior..sıkıcı gidior...garez e benzetiorsunuz o ruhları fakat 2. bölümden sonra gerçekten efektleriyle hoplatmayı başarıor....sinemadan çıktıktan sonra aklımda kalmadı ama izlerken de hiç sıkılmadım..izlenir..
Bu film için diger yabancı saygın sinema sayfalarında gezindigimde 5 bile verilmedigini gördüm fragmana aldanıpta iyi ve ya kötü not vermek yanliş olur ama bırcok site 5 in bile altında not verdiyse bir bildikleri vardır herhalde