11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Klasik bi seneryo. Garip yaratıklar sadece bi kişiye görünür. O da diğerlerine anlattığında kimse ona inanmaz hatta psikolojik sorunları olduğunu söyler. Bu filmdeki tek fark yaratıkların iki kişiye(kıza ve çocuğa) görünmeleridir. Artık sıktı böyle filmler.
ben gittim hicc fena deil. ayrica bi arkadas basindan sonunu tahmin edebilirsiniz diyidu belki sonu olabilir ama filmdeki gelismelerin tahmin edilmesi zor ayrica ben filme korkmak icin gittim eger gerilmek ve korkmak istiyorsaniz izlein...
İzlediğim en sıradan ve en kötü korku filmlerinden birisiydi. filmin birkaç yerinde patlayan ses ve görüntü efekti dışında heyecanladıracak hiç birşey yok. konu da berbat.. yapmasınlar böyle filmler. parayı yatırana yazık, izleyenin de parasına ve vaktine yazık vallahi. 1/10
tek kelimeyle: "bögghh". bu kadar basit ve vasat bi senaryo daha görmedim. ulen banada bi kamera ver azda rötuş biliyim daha iyisini çekerim. kamerasızda çekerim hatta nasıl olmuşta bu kadar yüksek bunun puanı??
vasatın da altında ucuncu sınıf bı fılm ve cıddı cıddı ne konusu kalıtelı ne oyuncluklar ne de efeektler. berbat bıle denılebılır. illa da sıkıcı bı fılm ızlıycem dıosanız arafı ızleyn daha ıyı.
film gerilim filmlerinin baymasına sebep olcak sıradanlıktaydı....sanki maddıyat önplandaydı....belkıde fiilmin temasının herseyıydı....sadece arkadaslarımısın dedıgı gıbı küçük cocugun şirinlikleri izlemeye degerdi....ha birde kargaların dam üzerindeki gezinimleri de iyi görseldi..... diyebilecem bu kadar.....
klasik amerikan korku filmi..sadece ani ses efektleriyle izleyiciyi korkutmaya çalışılmış,ancak neredeyse tüm bu sahneleri önceden tahmin etmek mümkün..filmde güzel olan tek şey genç oyuncu kristen stewart'tı bence geleciğin en iyi ve en güzel aktrisleri arasında yer alacaktır.
en atraksyonlu sahneleri fragmana koymuşlar.filmin fragmanı filmden daha korkunç ayrıca her sahnede yukarıdan gözüken mikrofon filmi daha bi komik yapmış bence tam bir para ve zaman kaybı