Messengers
3,3

enzofrancescoli
enzofrancescoli

5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çok enteresan ya bu film nasıl olmuşda 10/7 de şuan çok yazık bumu şimdi korku bumu gerilim çok yazık,ben sinemada izlemiştim sinemada bile o kada baydıki anlatamam zor dayandım yanımdaki arkadaşım az sabret belki hızlanır diyodu nerdeee.
darklovedmt
darklovedmt

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok basit bir film... hiç abartılcak kadar değil .. ama küçük çocuk acayip tatlıydı onun için filmi yarıda kesmedım ..:D
xozgeex
xozgeex

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
hiç güsel bi film değildi.zamanınızı boşa harcamayın.korku ve gelirimle alakası yoq.konu olarakta hiç güsel değil...............
bugra-s88
bugra-s88

18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok kalitesiz. klasik şehirden ayrılıp hayaletli bir eve taşınma hikayesi. gerilim yaratmak için ses efektlerine bu kadar ihtiyaç duyan başka bi film yoktur sanırım. kargalarla insanı korkutmaya çalışan bu zihniyeti anlamıyorum. senaryo çok basit.. kesinlikle tavsiye etmem
boc3k
boc3k

18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ben şahsen sıkıldım artık bu tip filmlerden..bunları çekenler sıkılmadı bir türlü..bedavaya mı yapılıyo dite merak ediyorum..bilindik hayaletler ve 10 korku filmden 8'inde olduğu gibi terketmedikleri bir ev ve bunun üzerine hazırşlanmış bir kurgu...offf offf bu mu film yazık bu aldığı puana 10/3
kemaleses
kemaleses

22 Aralık 2010 tarihinde eklendi
vasat bir film olmuş. Vakit kaybıydı:S
ruffy-2
ruffy-2

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
türe hiçbir yenilik katmayan,sahneler henuz ekrana yansımadan ne olacagını her seferınde tahmın edebılecegınız klişeler ötesi tamamen wakit kaybı hani sam raimi yazıyo dıye gırdım 1 de pang kardeslerı gorunce kesın iş wardır dedım ama werdıgım paraya we zamanıma acıdım.kesınlıkle abartmıyorum he cok merak edıyosanız we waktınız de bolsa yıne de ızlemeyın..
adrenalin120
adrenalin120

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bildigimiz klasik amerikan korku senaryosuna sahip berbat bi korku filmi dicem korku bile degil bazı sahnelero kadar yapmacık olmuş ki komedide ileri gidememiş...yani böyle senaryolara haala neden bütçeler ayırıyorlar anlamıyorum.vasat bir film.en fazla 10/6
ilkayozturk86
ilkayozturk86

10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
cok basit bir film hala böyle basit korku gerilim filmi yapıyorlar ya şaşıyorum bence pek ilgi cekici degil her zaman ki gibi hep aynı klasik filmlerden zaman kaybı olarak düsünuyorum
tayfundaryol
tayfundaryol

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmden hiçbişi beklemeyinnn acaip klasik bi film korkulacak hiçbi yani yok seneryo ztn klasik izlerken arada sıkılıoosn yane bnce gzl diildi
restkon20
restkon20

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bilindik bir konu,basit bir film.Birsürü film arasında bu filmi seçmeyin derim
eaD
eaD

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Hep aynı tarzdan bıkmadılar, usanmadılar.Küçük cocuk, çiftlik , hayalet mayalet.. 50 tane film var boyle pek guzel olacagını sanmıyorum.İzleyelim görelim.
83ekimden
83ekimden

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film gerilim filmlerinin baymasına sebep olcak sıradanlıktaydı....sanki maddıyat önplandaydı....belkıde fiilmin temasının herseyıydı....sadece arkadaslarımısın dedıgı gıbı küçük cocugun şirinlikleri izlemeye degerdi....ha birde kargaların dam üzerindeki gezinimleri de iyi görseldi..... diyebilecem bu kadar.....
toolarmy-apc
toolarmy-apc

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
en atraksyonlu sahneleri fragmana koymuşlar.filmin fragmanı filmden daha korkunç ayrıca her sahnede yukarıdan
gözüken mikrofon filmi daha bi komik yapmış bence tam bir para ve zaman kaybı
sinema
1 ziyaretçi
23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Film hakkındaki yorumların olumsuz olduğunu bildiğim halde izlemek istedim filmi, bile bile ladesti belki ama en azından yorumların haklı olduğunu gördüm, maalesef film vasatı geçememiş. Açıkçası film beni geremedi. Uzun zamandır ilk defa bi gerilim filmine gittim, bu filmden sonra duygusal takılmaya devam, en azından bi felsefesi oluyo. İzlemeyi düşünüyosanız tavsiyem izlemeyin, alternatifi yok diyosanız gitmeyin sinemaya, havalar güzel dışarda takılın ;) iyi filmler görebilmek dileğiyle..