enzofrancescoli
5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çok enteresan ya bu film nasıl olmuşda 10/7 de şuan çok yazık bumu şimdi korku bumu gerilim çok yazık,ben sinemada izlemiştim sinemada bile o kada baydıki anlatamam zor dayandım yanımdaki arkadaşım az sabret belki hızlanır diyodu nerdeee.
çok kalitesiz. klasik şehirden ayrılıp hayaletli bir eve taşınma hikayesi. gerilim yaratmak için ses efektlerine bu kadar ihtiyaç duyan başka bi film yoktur sanırım. kargalarla insanı korkutmaya çalışan bu zihniyeti anlamıyorum. senaryo çok basit.. kesinlikle tavsiye etmem
ben şahsen sıkıldım artık bu tip filmlerden..bunları çekenler sıkılmadı bir türlü..bedavaya mı yapılıyo dite merak ediyorum..bilindik hayaletler ve 10 korku filmden 8'inde olduğu gibi terketmedikleri bir ev ve bunun üzerine hazırşlanmış bir kurgu...offf offf bu mu film yazık bu aldığı puana 10/3
türe hiçbir yenilik katmayan,sahneler henuz ekrana yansımadan ne olacagını her seferınde tahmın edebılecegınız klişeler ötesi tamamen wakit kaybı hani sam raimi yazıyo dıye gırdım 1 de pang kardeslerı gorunce kesın iş wardır dedım ama werdıgım paraya we zamanıma acıdım.kesınlıkle abartmıyorum he cok merak edıyosanız we waktınız de bolsa yıne de ızlemeyın..
bildigimiz klasik amerikan korku senaryosuna sahip berbat bi korku filmi dicem korku bile degil bazı sahnelero kadar yapmacık olmuş ki komedide ileri gidememiş...yani böyle senaryolara haala neden bütçeler ayırıyorlar anlamıyorum.vasat bir film.en fazla 10/6
cok basit bir film hala böyle basit korku gerilim filmi yapıyorlar ya şaşıyorum bence pek ilgi cekici degil her zaman ki gibi hep aynı klasik filmlerden zaman kaybı olarak düsünuyorum
Hep aynı tarzdan bıkmadılar, usanmadılar.Küçük cocuk, çiftlik , hayalet mayalet.. 50 tane film var boyle pek guzel olacagını sanmıyorum.İzleyelim görelim.
film gerilim filmlerinin baymasına sebep olcak sıradanlıktaydı....sanki maddıyat önplandaydı....belkıde fiilmin temasının herseyıydı....sadece arkadaslarımısın dedıgı gıbı küçük cocugun şirinlikleri izlemeye degerdi....ha birde kargaların dam üzerindeki gezinimleri de iyi görseldi..... diyebilecem bu kadar.....
en atraksyonlu sahneleri fragmana koymuşlar.filmin fragmanı filmden daha korkunç ayrıca her sahnede yukarıdan gözüken mikrofon filmi daha bi komik yapmış bence tam bir para ve zaman kaybı
Film hakkındaki yorumların olumsuz olduğunu bildiğim halde izlemek istedim filmi, bile bile ladesti belki ama en azından yorumların haklı olduğunu gördüm, maalesef film vasatı geçememiş. Açıkçası film beni geremedi. Uzun zamandır ilk defa bi gerilim filmine gittim, bu filmden sonra duygusal takılmaya devam, en azından bi felsefesi oluyo. İzlemeyi düşünüyosanız tavsiyem izlemeyin, alternatifi yok diyosanız gitmeyin sinemaya, havalar güzel dışarda takılın ;) iyi filmler görebilmek dileğiyle..