Messengers
3,3

catwoman-2
catwoman-2

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bu film dehşet sokağı filmine çok benziyor ya.izleyen arkadaşlar bana katılıcaktır ama bu filmde çok güzeldi..
safari19051980
safari19051980

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Film harbiden güzel insanı korkutacak sahneler var. Tavsiye ederim.
meralailesi
meralailesi

19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
açık söyleyeyim böyle filme böyle eleştiri aldığım için yönetmenden daha çok üzülmüşümdür. Hayatımda izlediğim en güzsel korku filmleri arasına aldım bu filmi...Şiddetle öneriyorum mutlaka herkes izlesin...Her 5 dk'da bir korku istiyorsanız izleyin ayrıca çok güzel Adrenalinli sahneler var özellikler filmde banko muhteşem olarak gösterebileceğim bir yetişkin kızla küçük bir bebeğin kucak kucağa bire sahnesi varki hele koydukları müziği de düşünecek olursak Harika bi film...10/10
Rinnegan
Rinnegan

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Sinemada izlerken 3,5 attım diyebilirim. Filmin başı ürkütücü başladı sonunuda iyi bitirdiler.
fula
fula

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence iyiydi.sonu da şaşırtıcıydı.gidilebilir.
erdost
erdost

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filme gittim garez ve karabasanıda izlemiştim. aynı yapımcı sam raimi olduğu için bende garezi beğendiğim içim garezin güzelliğine güvenerek gittim ve bir iki ani ses ve görüntü ile korkarak ve bütün bu tür filmlere benzeterek ve sanki tvde oynatılan bu tür ıssız korku filmlerini sinemada izlemiş gibi salondan mutsuzlukla çıktım vakit kaybı filmden tek aklımda kalan filmin küçük karakteri ben in tatlılığı ve ablasının güzelliği :Dama korktuğumu kabul ediyorum
sethazn
sethazn

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
süperdi ve oynayan küçük çoçukta çok şekerdi :)
arifan82
arifan82

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim en sıradan ve en kötü korku filmlerinden birisiydi. filmin birkaç yerinde patlayan ses ve görüntü efekti dışında heyecanladıracak hiç birşey yok. konu da berbat.. yapmasınlar böyle filmler. parayı yatırana yazık, izleyenin de parasına ve vaktine yazık vallahi. 1/10
mehmetkayakus
mehmetkayakus

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
konusu klasiğe benziyor ama vizyondaki diğer filmlerle kıyaslarsak daha iyi gibi... fragmanı güzel gibi, gidip izlemek gerek benim fikrim...
erentank
erentank

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filme gittim güzeldii ama ben filmi fazla izlemedim ben sadece kristen stewart odaklanmıştık çünkü kız süper
gs-free05
gs-free05

27 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bn bu fılmı coooook merak edıorum ama yorumlarınızdan sonra iicce soudum.konusu guzele benzıo aslında
almira1994
almira1994

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence film şu ana kadar izlediğim en güzel filmlerden biriydi