İzlediğim en mantıksız ve sıkıcı filmdi uyuya kalıcaktım resmen belkianlayamamam benim cahilliğimdir bilmiyorum ama ben hiç korkmadım ve gerilmedim keşke klasik bir korku filmi izleseydim bunu yerine filmde anlatılmak istenen şey fazla dinin insana neler yapabileceği diye düşenerek izlemeye başlamıştım ama sonu bu düşünceye uymadı bence eğer sırada bir jorku filmi arıyorsanız bu sizin aradığınız film değil
Oturdum sabırla izledim filmin adı cadi ama ortada ne cadi var nede korku..Başlangıç ve sonuç çok alakasız.herkes ölüyor o thomas niye kaliyor.o thomas cadi keciyse keciyi oldurebilirdi finalde Çok saçma bitti.kafada soru işaretleri ufacık bebegide filmin ilk 10 dk sinda öldürmeleri ayrı hir sacmalik
Hiçbir soru çözülmedi. Hiçbir konu işlenmedi. Ne izledim bilmiyorum. Asıl bilmediğim IMDB puanın neden bu kadar yüksek. Tavsiyemce izlemeyin arkadaşlar. İyi izlemeler.